Horoscop 13 octombrie – 13 noiembrie

0

Perioada cuprinsă între 13 octombrie și 13 noiembrie se anunță una dintre cele mai productive perioade din ultimele trei luni de zile. Desigur, acest lucru îi vizează pe toți cei care pun umărul la treabă, își doresc să se dezvolte și sunt deschiși pentru experiențe noi. Va fi o lună a ideilor, a imaginației puternice, a inspirației și a talentelor artistice care nu mai trebuie să stea undeva ascunse de teamă că ar putea fi banale. Cu toate acestea, la nivel general, există riscul să ne suprasolicităm, să ne angajăm în mult prea multe proiecte într-un timp foarte scurt și nu mai avem prea mult timp pentru noi. Dacă luna trecută vorbeam despre echilibru și chibzuială, acum vorbim despre creație, despre intuiție și clarviziune – lucruri de care nu au parte doar „cei aleși”, ci noi toți, mai ales atunci când lucrăm conștient cu mintea noastră în acest sens. Plăcere pentru artă și frumos, pentru idealuri înalte, tenacitate și spirit de luptă sunt în câteva cuvinte tendințele generale ale lunii care ne așteaptă.

SCORPION

Vedetele acestei luni sunt Scorpionii, care se vor implica activ în rezolvarea problemelor celor din jurul lor. Veți avea tendința de a le oferii altora din prea plinul vostru și veți fi unii dintre aceia care se vor bucura de o intuiție deosebită. Nu vă lipsește imaginația pe care o puneți în slujba oamenilor, atracția pentru misticism, ocultism. Aveți în vedere conectarea la interiorul vostru și evitați locurile sau persoanele care v-ar putea sensibiliza mai mult decât știți că puteți accepta. O lună de autovindecare indirectă prin vindecarea asistată a altora. Continuați tot așa. Sunteți pe drumul cel bun!

SĂGETĂTOR

Săgetătorii, cei care se bucură (sau nu) de prezența lui Saturn în semnul lor vor trăi pe pielea lor popularitatea, celebritatea oriunde s-ar duce. Parcă dinspre ei vine o energie atrăgătoare; ei dețin adevărul absolut și ei au cele mai potrivite soluții. La fel ca Scorpionii sunteți mână largă și vă implicați în tot ceea ce ține de social cu multă forță și imaginație, dar fiți mereu cu picioarele pe pământ, deoarece atunci când aveți impresia că le știți pe toate s-ar putea să deveniți superficiali și să aveți surprize. Vă bucurați de originalitate, iar ingeniozitatea vă este o companie plăcută în această lună.

CAPRICORN

Capricornii, chiar dacă ei sunt mult mai cerebrali decât majoritatea semnelor, mai închiși sau care sunt mai ancorați în realitate, se vor bucura și ei de idei proaspete care îi pot aduce în funcții înalte de conducere. Spiritul activ, dinamic și întreprinzător le deschide toate ușile de care au nevoie pentru a ajunge acolo unde își doresc. Orientați mereu spre progres, indiferent că extern sau intern, veți da dovadă de inteligență, de ușurință în a face conexiuni între cauză și efect, iar tactul și diplomația de care veți da dovadă vă va asigura reușita la locul de muncă.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt oricum persoane care văd întotdeauna partea pozitivă și plină, oricât de neagră ar fi o situație. Luna aceasta nu face altceva decât să-i bucure, să le potențeze toată puterea de creație, bunul gust și abilitatea de a-și face oricând, oriunde, prieteni. Pot face călătorii, pot începe un proiect nou, iar acei Vărsători care în ultima vreme nu au mai deschis o carte acum e momentul ideal. Veți redescoperii plăcerea de a citi, iar imaginile pe care rândurile le generează vor fi mijloacele prin care, pe viitor, veți putea accesa clarviziunea. Darurile sunt native. Ele trebuie doar educate.

PEȘTI

Peștii dacă nu au o lună prea bună din punct de vedere astrologic, măcar vor ști din timp să se ferească. Neptun, guvernatorul zodiei lor, îi ajută să fie mereu preveniți. Contactul cu Divinitatea (ceva obișnuit lor), și cu Sinele Superior vă va proteja de toate posibilele obstacole pe care le veți întâlni în drumul vostru. Ascultați-vă și fiți mai mult voi cu voi, deoarece e posibil ca în ultima perioadă să fi pierdut contactul cu propriul interior, iar acest lucru nu vă caracterizează. Aveți încredere. Indiferent care sunt lucrurile care se vor întâmpla, voi veți ști deja, iar prin liber arbitru puteți decide ce și cum. În esență sunteți cei mai norocoși de până acum.   

BERBEC

Berbecii pot deveni angajatul lunii, să aducă cel mai interesant proiect în companie sau să își reinventeze afacerea sau chiar relația. Da, și le pot reinventa, mai ales datorită intuiției puternice. În timp ce multe semne zodiacale simt – gândesc – acționează, voi simțiți – acționați. Dacă este bine sau rău, aflați pe parcurs și vă asumați sau luptați contra efectelor. Folosiți-vă toate darurile, ideile, senzațiile de care vă veți bucura luna aceasta și veți avea parte și de bani, și de iubire, dar și de o stimă de sine crescută.       

TAUR

Taurii, ca de obicei, stau bine la capitolul relații, deoarece ei luptă foarte mult pentru această armonie, iar atunci când o găsesc nu o mai lasă să plece. Poate fi perceput pozitiv sau lipsă de progres, dar au ei toate resursele să facă lucrurile atunci când simt nevoia. Pot îmbunătăți foarte ușor în această perioadă relațiile cu colegii și se pot vindeca prin autosugestie. Într-adevăr, forța gândului este extrem de mare, iar puterea lui de vindecare este recunoscută de marii oameni de știință, dar poate încă nu a ajuns la toată lumea. În condițiile acestea, la cât de meticuloși și concentrați pot fi Taurii, pot găsi soluție la orice problemă și pot cu adevărat să renască dacă-și doresc și lasă intuiția și imaginația să vorbească în locul lor.       

GEMENI

Gemenii nu au fost și nu vor fi niciodată străini de tot ce înseamnă comunicare, inteligență sau intuiție. Astfel că această lună este pentru ei doar un bonus de aceste calități. Continuați să faceți lucrurile așa cum le făceați întotdeauna, adaptați-vă în continuare valului de schimbări și fiți mereu pregătiți să spuneți da, atunci când interiorul vă îndeamnă. Puneți în aplicare tot ce știți și simțiți, deoarece pot ieși lucruri minunate (romane, picturi, piese de teatru etc.)     

RAC

Racii dau un pas înapoi și parcă revin la origini. Îmi imaginez chiar acum o mulțime de nativi Raci cum merg să-și viziteze casa părintească sau a bunicilor și sunt învăluiți de o energie protectoare și creatoare în același timp. Relațiile Racilor cu membrii familiei vor fi cele care vor străluci. Se vor bucura de lucruri mărunte și își vor aduce aminte de diverse perioade ale vieții lor. Atenție la nostalgie și mai ales protejați-vă de a nu rămâne captivi în trecut. Luați cu voi bucuria și amintirile, dar continuați să fiți în prezent, bucurați-vă de ce sunteți acum și fiți convinsi că acel trecut care astăzi vă trezește nostalgie, v-a făcut să fiți cine sunteți astăzi.      

LEU

Leii se simt minunat în această perioadă, deoarece se pot manifesta în voie și totul le iese așa cum își doresc. Desigur, pentru ca lucrurile să fie întocmai, nu trebuie să pună orgoliul mai presus de ceea ce sunt și transmit. Excelenți comunicatori, iar asta vă ajută să aflați care sunt cerințele și așteptările clienților, angajatorului sau pur si simplu ale familiei, prietenilor sau chiar ale voastre.   

FECIOARĂ

Fecioarele întotdeauna au știut să împartă. Fie că era vorba despre bani sau despre alte lucruri, Fecioarele știu și unde să caute pentru a găsi. Chiar dacă banii nu curg ca apa de râu, cu siguranță vor avea ideile, intuiția și viziunea de a obține (din piatră seacă așa cum ar spune unii) toți banii de care au nevoie. Abundența de idei poate scoate la suprafață talente pe care Fecioarele nici măcar nu știau că le au (artistice în general). Toate aceste calități, alături de atenția lor la fiecare detaliu, fac din această lună una pe măsura efortului depus.     

BALANȚĂ

Ultimele, dar nu cele din urmă, Balanțele au fel și fel de revelații, trec prin stări diverse, dar mai ales cele de genul trezirii dintr-un somn al ignoranței. După o perioadă confuză în care Mercur a retrogradat în semnul lor și le-a (ne-a) recomandat să privească prin ochi fără de judecată, Balanțele renasc. Ajung să își pună toate cărămizile în locurile libere astfel încât peretele personalității lor să fie unul solid și pe care se poate construi mai departe orice altceva.

Pentru horoscopul zilnic accesați www.astrocercetas.com
Programări analize astrologice personalizate (interpretare astrogramă): e-mail: consultatii@astrocercetas.com

sursă foto: dollarphotoclub.com

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.