Horoscop 13 noiembrie – 13 decembrie

0

Se anunță o perioadă extrem de frumoasă pentru toate zodiile, chiar dacă au fost și perioade mai puțin plăcute în acest an. Pentru ultima parte a lunii vă urăm toate cele bune, să primiți cele mai frumoase cadouri de la Moș Nicolae, iar dorințele voastre pentru noul an să fie deja așternute pe hârtie pentru a se împlini cât mai curând. Este o lună în care e bine să comunicăm mai mult, dar și să gândim înainte de a scoate ceva pe gură, mai ales datorită faptului că Saturn se află foarte aproape de Soare, iar asta înseamnă că fiecare lucru pe care îl facem va fi recompensat degrabă– în bine sau în rău, în funcție de natura celor pe care le-am făcut.

SĂGETĂTOR

Vedetele acestei perioade sunt Săgetătorii care sunt nevoiți să își concentreze atenția în special pe prieteni, dar și pe cei care le sunt de folos. Motivul este foarte simplu: de aici vor obține cele mai multe beneficii, vor ajunge foarte ușor populari, iar acest lucru le gâdilă orgoliul, chiar dacă ei nu sunt de felul lor persoane foarte orgolioase. E bine să fiți orientați spre progres, dar nu încercați să forțați limitele dacă nu aveți toate condițiile necesare, deoarece de acolo până la un fiasco e cale scurtă.

CAPRICORN

Capricornii stau foarte bine din punct de vedere social. Dar asta nu trebuie să îi entuziasmeze foarte mult decât dacă știu că sunt competenți și că au ajuns în acele poziții înalte recomandați strict prin calitățile lor. Pentru aceia care au intrat pe alte uși decât cele principale, luna poate aduce surprize dintre cele mai neplăcute, pornind de la o revocare din funcție până la o concediere.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii au o lună mai ușoară decât cele de până acum și asta datorită faptului că în mintea lor totul devine mult mai clar și nu mai sunt atât de mult implicați sentimental în gândurile lor. Saturn îi ajută să tranșeze câteva situații și să ia o decizie definitivă. Mercur – planeta comunicării le este și ea de folos, deoarece le oferă toate calitățile intelectuale pentru a face distincția între bine și rău, folositor și nefolositor.

PEȘTI

Peștii se reînnoiesc, trec prin niște schimbări emoționale, iar asta îi ajută foarte mult în procesul lor de evoluție. Deși aspectele nu sunt foarte ușoare pentru ei, deoarece sunt nevoiți să privească totul prin prisma obiectivității, nu a subiectivității, vor găsi toate resursele necesare, chiar dacă asta implică o atracție pentru misterele vieții și dorință de a cunoaște mai mult sfera ocultă a vieții.

BERBEC

Berbecii sunt foarte bine poziționați în această lună, singurul aspect care nu îi vor lăsa să se manifeste așa cum doresc este relația cu partenerul de viață care trebuie să fie una exemplară luna aceasta. S-au dus vremurile în care Berbecii își permiteau să se concentreze doar pe propria lor persoană. Cel puțin, în această lună vor fi nevoiți să împartă de dragul celui de lângă ei, asta aducându-le multă satisfacție sufletească.

TAUR

Taurii acordă mai multă atenție sănătății- în restul anului au fost cam neglijenți cu acest subiect și nu mai pot amâna, deoarece există riscul ca propriul corp să ia o pauză, iar asta i-ar scoate din circuit o perioadă (răceli, boli ale plămânilor sunt frecvente la Tauri în această perioadă). Și relațiile la locul de muncă trebuie să fie unele exemplare și chiar acestea pot indica gradul de sănătate interioară al nativilor.

GEMENI

Gemenii sunt și ei vedete ale acestei luni, deoarece un important moment astral îi vizează în domeniul creației și a relației de cuplu. Astfel că este una dintre cele mai productive luni pentru ei. Creați, scrieți, căutați, documentați-vă și puneți pe hârtie tot ce doriți să faceți și negreșit vor apărea fel și fel de oportunități care să vă confirme faptul că sunteți pe drumul cel mai bun pentru dezvoltarea voastră. Acordați atenție partenerului, copilului și nu neglijați propriul copil interior.

RAC

Racii revin la origini. Este acel moment al anului în care mulți Raci aleg să își ia concediu și să petreacă timp cu familia, să se plimbe sau să se reconecteze și reenergizeze. Preocupați-vă de cei dragi și intrați în atmosfera de sărbătoare care deja bate la ușă și vă îmbie spre visare. Nu vă faceți planuri de plecare prea departe, deoarece veți vedea că cele mai frumoase momente le puteți petrece alături de familie, la căldura propriei sobe.

LEU

Leul a fost încercat în ultima perioadă, iar primele probleme au apărut la mijlocul lui august. Acum au ocazia să rezolve multe din ele, deoarece vor avea puterea de a fi convingători. Dacă rezolvarea unei anumite probleme va necesita o călătorie sau implicarea unui frate sau vecin, nu refuzați deoarece înseamnă că sunteți pe drumul cel bun. Lăsați orgoliul la o parte și acceptați ajutorul din partea celor apropiați.

FECIOARĂ

Fecioara are parte de o lună materială, iar asta îi place, deoarece ea, ca orice altă zodie de pământ apreciază banul. Până la urmă nimeni nu spune „Doamne, ia-mi”, ci „Doamne dă-mi.” Cu toată această putere de a face bani, prin gânduri, idei foarte bune care să se materializeze, totuși Fecioarele sunt sfătuite să nu se arunce mai mult decât le este plapuma și în niciun caz să nu apeleze la tertipuri. Nu le este în natura lor să facă asta, dar de multe ori banul te îmbie la mai mult. Acționați corect pentru a nu pierde ce ați strâns.

BALANȚĂ

Balanța are o lună în care e bine să stea ea cu ea în confortul propriei case. Se anunță o perioadă nu tocmai ușoară, dar cu toate astea vor avea suficiente idei prin care să răzbată și prin această lună. Că tot se apropie finalul anului nu le strică un mic inventar, să vadă ce au făcut bine sau greșit și care sunt lucrurile pe care pe viitor nu mai trebuie să le repete.

SCORPION

Ultimii, dar nu cei din urmă, Scorpionii, la fel ca Balanțele e bine să regândească strategiile cu care au ieșit sau au de gând să iasă la luptă, deoarece momentan merg pe sârmă și ar fi bine să aibă echilibru. Este nevoie în cazul acestora de multă responsabilitate, iar luna care se prevalează poate fi una de vindecare sufletească. Condiția este să vrea să facă față momentului, să înfrunte problemele și să accepte eliberarea nu doar la nivel mental, ci și sufletesc.

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.