HOROSCOP 13 august – 13 septembrie

0

Se anunță o perioadă extrem de interesantă, dar și controversată, mai ales pentru aceia care au trăit lunile iunie și iulie la cote maxime. Este necesar să realizăm un echilibru între mediul familial și relațiile de la locul de muncă. Pot apărea stări tensionate în relațiile cu prietenii și aparent, vom avea senzația că spunem una, iar ei înțeleg exact pe dos sau chiar deloc. Și relațiile de dragoste vor fi testate la maximum și doar acelea care au fost întemeiate pe sentimente adevărate vor rezista. Fecioarele sunt sărbătoritele perioadei. Este o lună în care fiecare vom avea așteptări mult mai mari de la toți cei din jur; vom vrea ca lucrurile să fie făcute bine și la timp, vom avea grijă să reținem absolut orice detaliu, iar toate aceste lucruri s-ar putea să producă modificări în anumite domenii. Care sunt domeniile vizate și zodiile avantajate, aflați acum!

FECIOARĂ

Sunteți din ce în ce mai productivi și orice faceți tinde să aibă succes. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă la modul în care îi tratați pe subalterni, dar și pe cei dragi. Este momentul să explicați mult mai clar ce așteptări aveți de la cei din jur. Pot apărea discuții cu partenerul de viață sau cu cei cu care colaborați. Nu lăsați succesul să schimbe ceea ce sunteți. Sunteți recunoscuți pentru exigența cu care faceți lucrurile și atenția voastră la detalii. Nu uitați că nu toată lumea se poate ridica la nivelul acestor așteptări, așa că puțină maleabilitate nu v-ar strica.
Sfat: Transmiteți clar, limpede și la obiect toate așteptările pe care le aveți la cei din jur.

BALANȚĂ

Aveți ocazia de a rezolva mai multe probleme dintr-o lovitură. Este cea mai bună perioadă pentru controale medicale, deoarece eventualele probleme care se vor descoperi pot fi tratate mult mai ușor. În același timp, este bine să fiți sinceri și să spuneți tuturor ceea ce aveți de spus. Nu mai amânați și nu reprimați emoțiile în speranța că oamenii se vor schimba. Toate aceste gânduri și emoții vă dăunează. Întotdeauna ați căutat să găsiți echilibrul între minte și suflet, iar luna aceasta favorizează echilibrul. Este nevoie și de ajutorul vostru; trebuie să dați glas sentimentelor.
Sfat: Puneți sănătatea mai presus de toate și nu veți regreta.

SCORPION

Și Scorpionii se bucură de o lună extrem de avantajoasă. În prim-plan vor fi relațiile cu prietenii și superiorii unde lucrurile vor merge de la foarte bine în sus. Ar putea rezolva toate problemele, în special cele financiare. Pot beneficia de o mărire sau chiar o promovare, mulțumită felului în care se achită de toate sarcinile. În relațiile cu prietenii, pot deveni foarte populari, dar trebuie să învețe să fie mai toleranți și să renunțe la spiritul de contrazicere.
Sfat: Prietenii știu de ce! 🙂

SĂGETĂTOR

Cine nu are noroc în dragoste, are cu siguranță noroc la bani. Cam așa s-ar putea rezuma luna pentru Săgetători. În mediul profesional lucrurile merg de la foarte bine în sus și se pot bucura de suportul celor din jur pentru a pune în practică ideile pe care le au. Bineînțeles, idei care vor genera bani. În opoziție, familia are nevoie de o atenție specială. Timpul petrecut la birou poate dăuna, iar cei de acasă vă pot reproșa că sunteți distant și că nu le mai oferiți atenție. Găsirea echilibrului este imperios necesar.
Sfat: Locul de muncă generează bani, iar familia generează iubire.

CAPRICORN

Sunteți atrași de tot ce înseamnă artă, literatură, călătorii și filosofie. Este în același timp și o perioadă în care aveți nevoie de mai multă securitate decât de obicei. Există riscul să vă interiorizați prea mult, să trăiți în lumea imaginară descrisă din basme și să pierdeți contactul cu realitatea, iar aceasta nu este deloc modul în care vă construiți voi viața. Sunt avantajate călătoriile lungi, fie de afaceri sau doar pentru relaxare, dar asigurați-vă că aveți toate detaliile puse bine la punct.
Sfat: Acordați atenție detaliilor, iar lucrurile vor fi în avantajul vostru.

VĂRSĂTOR

Schimbați mobila? Mașina? Destinația de vacanță? Locul de muncă? Partenerul? Totul? Foarte bine. Ar putea fi una dintre cele mai bune alegeri pe care le-ați făcut în ultima vreme. Dar sunteți convinși că vă permiteți toate cele la care visați? Nu este un moment prielnic să vă întindeți mai mult decât vă este plapuma, dar dacă doriți să faceți schimbări în viața voastră este momentul potrivit, deoarece dacă sunt făcute cu responsabilitate, schimbările se vor dovedi avantajoase.
Sfat: Nu investiți decât în lucrurile de care aveți nevoie.

PEȘTI

Relațiile cu partenerul de viață merg foarte bine. La fel de bine merg și cele profesionale. Sunteți mai populari și, aparent, toată lumea vrea să vă intre în grații. Odată cu acest lucru și așteptările voastre de la ei vor fi tot mai mari, iar asta s-ar putea să îi deranjeze pe ceilalți. Aceste așteptări ar putea să vă îngreuneze activitatea la locul de muncă, deoarece veți putea cade în capcana iluziei că sunteți persoana cea mai importantă. Respectul pentru cei din jur devine cel mai important scut al vostru.
Sfat: Nu îi tratați cu superioritate pe cei din jur.

BERBEC

Aveți șansa de a avea relații foarte bune și avantajoase cu colegii de muncă. Tot în această perioadă este important să acordați o atenție deosebită sănătății voastre, deoarece pot apărea probleme care, descoperite la timp și tratate corespunzător pot trece foarte repede. Este bine să vă informați cu privire la toate simptomele și dacă este nevoie chiar să apelați la părerea unor medici dintr-o altă zonă. Sunteți niște persoane pline de viață dar aveți uneori tendința să exagerați. Acest lucru se poate reflecta asupra stării de sănătate care vă poate juca feste.
Sfat: Nu neglijați problemele de sănătate.

TAUR

Tare iubăreți mai sunteți în această lună. Este adevărat și faptul că parcă totul vi se pune la picioare și vă invită să luați: iubiri pasagere, succes prin speculații, plăceri satisfăcute. Este o lună plină de distracție pentru voi, dar și de multe domenii care se dezvoltă. Pentru că orice lucru rău are o și o parte rea, relațiile cu prietenii pot deveni tensionate și se poate ajunge chiar la destrămarea unora. Sunteți persoane de încredere, iar cei care vă au alături sunt norocoși. Nu este bine pentru voi să fiți posesivi, deși aveți această tendință înscrisă în gen, dar nici să fiți indiferenți față de cei dragi.
Sfat: Prețuiți oamenii care vă sunt alături.

GEMENI

Dacă pentru voi viața de familie este importantă, atunci am numai vești bune. Vă veți înțelege de minune cu toți cei din casă, în special cu mama, dar pot apărea discuții cu tatăl. Pentru voi este un timp în care trebuie să împăcați și viața de familie, dar și cea profesională. Fiecare are așteptări de la voi, iar ceea ce vă avantajează este faptul că sunteți extrem de adaptabili și inteligenți. Mai pot apărea mici tensiuni cu partenerii de afaceri sau cu cei de viață, dar dacă veți trata totul cu multă seriozitate, lucrurile se vor liniști.
Sfat: Adaptați-vă oricăror condiții și veți avea doar de câștigat.

RAC

Voi sunteți cei care veți reuși să comunicați de minune. Veți avea succes în orice decideți să începeți, iar activitatea intelectuală va fi răsplătită. În același timp, relațiile cu frații și surorile vor fi avantajate. Singurele lucruri care nu merg ca pe roze sunt relațiile cu cei de la locul de muncă și pe alocuri și sănătatea vă dă unele semne că poate puneți la suflet prea mult. Puteți alege să călătoriți, dar trebuie să stabiliți cu exactitate toate detaliile, exact precum Capricornii. Nu este chiar lucrul care vă place cel mai mult, dar este necesar pentru o călătorie reușită și fără probleme.
Sfat: Apelați la rațiune și nu vă bazați doar pe instinct.

LEU

În luna iulie ați fost cea mai avantajată zodie. Veștile bune continuă pentru voi și în perioada următoare. Dacă până acum erați primii pe toate planurile, acum cercul se mai strânge și va trebui să vă mulțumiți cu noroc pe plan financiar. Mulți Lei vor spune acum: e suficient. Chiar așa este, dar mai trebuie să acordați atenție și partenerilor și în special copiilor (cei care au). Datorită acestor îmbunătățiri ale situației financiare, veți tinde să faceți fel și fel de schimbări, însă pentru a putea ca toată lumea să se bucure de ele, cereți sfatul celor apropiați.
Sfat: Implicați familia în deciziile pe care le luați.

Pentru horoscopul zilnic accesați www.astrocercetas.com
Programări analize astrologice personalizate (interpretare astrogramă): e-mail consultatii@astrocercetas.com

sursă: dollarphotoclub.com

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.