Harry Potter se întoarce

0

Vestea că o nouă poveste din ținutul magic Harry Potter își va face debutul pe scena teatrului a făcut înconjurul lumii. Dezamăgirea fanilor a fost evidentă.

Din fericire, coșmarul a luat sfârșit. Miercuri am aflat că cei care nu au prins bilete la piesă (Harry Potter and the Cursed Child) vor descoperi ce se întâmplă în următorul capitol din lumea vrăjitorilor – scenariul se va bucura atât de o versiune printată cât și de una electronică.

Ambele versiuni vor fi publicate în paralel în 31 iulie 2016, după premiera piesei pe 30 iulie.

Iată și rezumatul poveștii:

A opta poveste. Nouăsprezece ani mai târziu.

Întotdeauna i-a fost dificil să fie Harry Potter și lucrurile nu devin mai ușoare acum când lucrează overtime la Ministerul Magiei, este un soț dedicat și tată a trei copii școlari.

În timp ce Harry se luptă cu un trecut ce-l bântuie, fiul cel mic Albus se confruntă cu greutatea unei moșteniri pe care nu și-a dorit-o. Atât tatăl cât și fiul sunt pe cale să afle un adevăr incomod: uneori întunericul vine din locurile cele mai neașteptate.

sursă: mashable.com

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.