George Hora a creat preludiul perfect dinainte de “date”. Hai să ne întâlnim!

0

George Hora este pe film cu toate trend-urile, fie că ele țin de social media sau de muzică. Rezultatul este un mix cultural, materializat într-o piesă perfectă pentru primăvară, lansată în 10 martie. Astfel, artistul timișorean a scos un nou release la Studio 66, label-ul său de producție de unde ies multe bijuterii muzicale.

Piesa se numește Hai să ne întâlnim și are un mesaj cât se poate de direct și explicit. Trăim în vremuri în care oamenii stau prea mult de vorbă pe online, pe chat, pe rețe de socializare, spune George. Așadar, noul său single este un call to action pentru cei ce se plac dar o lungesc prea mult în mediul virtual: pasul următor este, de fapt, pasul decisiv – face to face.  Doar dacă ne vedem live ne dăm seama dacă ne potrivim cu cineva sau nu. Hai să trăim în lumea reală poveștile de dragoste. Hai să ne întâlnim, încheie George Hora. Piesa este un preludiu înainte de date și promite să îi împingă de la spate pe mulți îndrăgostiți.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.