Fă cunoştinţă cu designerul de interior care transformă visele în realitate

0

Luna aceasta noi, echipa revistei Altfel, am făcut cunoştinţă cu Claudia Covaciu care, prin intermediul INStudio, oferă servicii complete şi specializate de amenajări interioare. Dacă ai reuşit să citeşti cea mai recentă ediţie a revistei, cel mai probabil ai observat şi pagina de prezentare INStudio– dar noi am ţinut neapărat să îţi povestim un pic despre ce face Claudia şi aici, pe website. De ce? Pentru că ne place tare mult stilul ei şi ce face ea, dar şi pentru că, prin intermediul ei, ne-am dat seama cât este de important să apelezi la un designer de interior atunci când începi un proiect de reamenajare şi nu numai. Un asemenea proiect se poate transforma dintr-un vis într-un coşmar de pe o zi pe alta dacă porneşti singur la drum. Daaar… un designer de interior profesionist precum Claudia de la INStudio poate transforma această experienţă în una cât se poate de plăcută, iar cu ajutorul ei poţi ajunge la rezultatele dorite fără bătăi de cap.

instudio sufragerie

După ce am analizat minuţios proiectele realizate de INStudio putem spune fără urmă de îndoială că, dacă îţi doreşti un interior plin de personalitate care să îmbine perfect fantezia cu practicul, poţi apela cu încredere la serviciile Claudiei.

instudio amenajari interioare

Ţine minte că:

1. Poţi economisi bani! – poate sună ciudat, dar un designer te va ajuta, în primul rând, să eviţi greşeli costisitoare şi, în al doilea rând, un design de interior profesionist, va contribui la creşterea valorii proprietăţii tale.

2. Fără timp pierdut! – un designer de interior ştie exact unde să găsească produsele de care ai nevoie, fără să mai pierzi tu timpul făcând research despre branduri, preţuri etc.

3. Idei unice! – viziunea ta poate fi completată de un designer cu idei la care tu nu te-ai fi gândit în mod normal.

instudio baie cu vana

Prin urmare, dacă ai în plan un proiect de reamenajare sau ţi-ai cumpărat o locuinţă nouă, sună la INStudio şi urmăreşte-ţi viziunea cum prinde viaţă!

instudio dormitor

instudioContact INStudio:
Tel. 0742474861
Facebook. INStudioDesign
E-mail. instudiodsgn@gmail.com

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.