Designerul de modă Karl Lagerfeld a murit la vârsta de 85 de ani la Paris

0

Casa de modă Chanel din Paris a confirmat decesul directorului de creație Karl Lagerfeld.

Karl Otto Lagerfeld a fost director de creație, artist, fotograf și caricaturist german care a trăit în Paris. El a fost cunoscut ca directorul de creație al casei de modă franceze de lux Chanel, precum și director de creație al casei de modă italiană de blănuri și articole de îmbrăcăminte din piele Fendi. A apărut în nenumărate filme, inclusiv comedia lui Ben Stiller, Zoolander. Se spune că nu se simțea bine de săptămâni, cu toate acestea, el a lucrat până la moartea sa.

Tribut adus geniului Karl Lagerfeld

Designerul Donatella Versace a postat o fotografie cu ea și Karl pe Instagram cu mențiunea: “Karl, geniul tău a atins viețile atâtor oameni inclusiv a mea și a lui Gianni. Nu vom uita niciodată talentul și inspirația ta infinită. Tot timpul am învățat de la tine.”

Victoria Beckham a postat pe Instagram: “Sunt incredibil de tristă să aud asta. Karl a fost un geniu, un om bun și generos cu mine atât personal cât și profesional. RIP.”

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.