D by PoH – DOVLEAC + DĂRUIRE = DRAGOSTE

0

D by PoH este evenimentul în care transpunem tot ceea ce ne place nouă mai mult: Dovlecii de Halloween, Dăruirea pentru ceea ce facem şi Dragostea la care se ajunge în urma salvării şi adopţiilor de animăluţe.

Dovlecii D by PoH sunt mult mai mult decât nişte simpli dovleci de Halloween. De ce? Dovlecii D by PoH deţin în ei tot ce e mai bun şi mai pur în lumea asta: iubirea pentru fiinţele neajutorate şi dăruirea oamenilor pentru care contează ca lumea să fie un loc mai bun.

“Cea mai bună metodă de a te regăsi este de a te pierde în beneficiul altora” este motto-ul după care ne ghidăm zilnic precum şi ceea ce ne motivează să mergem mai departe oricât de greu ar fi în unele cazuri, oricât de negre ar fi unele zile. Noi avem nevoie de ele şi ele au mare nevoie de noi. Este un cerc care ne conduce în viaţă şi fără de care am fi pierduţi, atât noi cât şi animăluţele neglijate, abandonate şi rănite de alţi oameni. Ne punem tot sufletul în munca pentru protecţia, salvarea şi fericirea animalelor pentru că simţim cu adevărat că asta este menirea noastră: să ajutăm animalele să fie iubite şi fericite.

D by PoH

Toamna aceasta 9 artişti minunaţi s-au alăturat cauzelor asociaţiei pentru a crea o magie pentru toate părţile implicate:

  • cei care decorează dovlecii o fac din inima lor mare şi bună pentru că vor să ajute;
  • cei care îi vor lua acasă vor avea cel mai frumos dovleac de Halloween şi vor participa la salvarea animalelor;
  • noi vom avea ocazia să tratăm şi îngrijim animalele care au mare nevoie de noi.

50 de dovleci D by PoH pictaţi şi sculptaţi.
50 de modele unice şi magice.
50 de locuinţe împodobite cu dovleci creaţi din iubire pentru animale.
50 de oameni care ne ajută să continuăm salvarea animalelor.

Tu poţi fi una dintre persoanele care ne ajută să ajutăm. Tu poţi deţine unul dintre dovlecii magici D by PoH.  

Dovlecii D by PoH vă aşteaptă timp de o săptămână la Jack’s Bistro (strada Vasile Alecsandri nr. 3). Între orele 17:00 și 21:00 vom fi acolo împreună cu Blix şi Joy. Donaţiile voastre ne vor susţine activitatea de salvare a animalelor: fiecare dovleac înseamnă un sac de mâncare pentru Blix, o cutie de conseve sau o sticluţă de insulină pentru Tiger, o parte din datoriile la veterinar achitate.

D by PoH

Susţinerea voastră înseamnă totul pentru noi. Vă aşteptăm cu drag şi vă promitem că dovlecii D by PoH o să vă umple inima de bucurie de fiecare dată când îi veţi privi. D by PoH înseamnă Dăruire şi Dragoste.

Contul nostru în RON este: RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociaţia Pieces of Heaven.
Paypal: make@piecesofheaven.org

Ne găsiţi uşor prin următoarele canale de comunicare:

Facebook: Pieces0fHeaven
www.piecesofheaven.org
Telefon: +40721707111

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.