Cu inima-n farfurie – O călătorie a gustului dezvăluită în 4 pași

0

Sabres, care e povestea voastră gourmet?

Cu o tradiție de 12 ani, restaurantul Sabres și-a dorit să fie mereu cea mai bună alegere pentru exploratorii de gusturi fine și bonviveuri. Ne-am luat inima în dinți și am creat primul restaurant cu specific pescăresc și mediteraneean, simțind că un gust rafinat oferă o experiență complexă, la fel de savuroasă ca o călătorie. De-a lungul drumului de 12 ani, am dorit să oferim bucurie-ntr-o farfurie, să inovăm, să explorăm gusturi și bucurii împreună cu clienții noștri. Mai mult decât clienți, îi considerăm o familie extinsă, ne-am bucurat alături de ei la întâlniri familiale, le-am oferit spații pentru evenimente profesionale, am împărtășit momente culturale și de voie bună. Ne-am dorit să îi surprindem mereu prin calitatea produselor noastre, și prin inovație – căci o surpriză, cade bine cu o mâncare făcută cu drag, și un vin bun. Am reușit să deschidem drumuri în domeniul Horeca, lansând show-uri de live cooking, și am avut plăcerea de a fi primii selectați pentru evenimentul Gout de France.

Cum vă poziționați între fine dining și bucuria savoir vivre?

Ideea noastră este aceea de a oferi o experiență completă, de la aromele delicioase care mângâie nările, până la designul interior. Pentru noi, fine diningul poate veni numai în contextul savoir-vivre-ului, al unei bunăstări relaxate, unde calitatea și naturalețea oferă acel spațiu unic al regăsirii într-un context rafinat, dar relaxat. Am creat rețete proprii, meșteșugite cu dibăcie de unii dintre cei mai talentați bucătari, și am creat un cadru de răsfăț și intimitate. Terasa noastră, este inima restaurantului, un colț rupt de lume, unde agitația urbană nu se face simțită iar relaxarea se află la ea acasă. Va deveni cu siguranță locul tău preferat pentru a fugi de tumultul cotidian și a te destinde.

Sabres restaurant timisoara

Care e ingredientul secret al succesului Sabres?

Pasiunea este cea care ne animă; cei care ne cunosc, ne spun că se vede, se simte, și se gustă. Pentru mulți, am devenit un refugiu de suflet. Poate că ingredientul secret e tocmai combinația noastră între rețetele autentice, serviciul prietenos și ambientul relaxat. Credem că pasiunea și grația se respiră, se trăiesc, se împărtășesc, într-o farfurie, într-un surâs, într-un eveniment… într-o echipă. Căci tot ea, pasiunea pentru descoperirea gustului, ne-a adus laolaltă pe toți cei care astăzi suntem Echipa Sabres.

Ce vă animă, în fiecare dimineață, când deschideți ușile restaurantului?

Tot ce înseamnă Sabres trece dincolo de locația efectivă a restaurantului- suntem, în primul rând, o comunitate, conectată la dinamica Timișoarei, în continuă transformare. De la acțiuni de caritate, Art Encounters, Festivalul de Muzică Veche, diverse activități culturale sau sponsorizarea unor misiuni de suflet, Sabres s-a alăturat timișorenilor cu inițiativă, știind că doar împreună putem crea o lume mai frumoasă și că inițiativele importante merită susținere.

Povestea Sabres, chiar dacă are deja o tradiție de 12 ani, se află doar la început. Gusturile unice, rafinamentul, curajul și inițiativa vor continua să impresioneze pe oricine le trece pragul mult timp de acum înainte. Iar noi, oamenii “altfel” din Timișoara vom continua să îi susținem cu mult entuziasm în călătoria lor și să ne bucurăm de experiențele culinare (și nu numai) de excepție pe care ni le oferă.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.