Codițele fericite cu voluntari iubitori se creează!

0

Noi avem prieteni, avem iubiți sau soți, avem părinți sau copii, avem colegi și vecini. Ele, animăluțele noastre, ne au doar pe noi, așa că trebuie să ne gândim și să înțelegem că zilnic pisica sau cățelul nostru moare de nerăbdare să petreacă timp cu noi, să ne jucăm împreună, să ne plimbăm, sau pur și simplu să lenevim împreună. Cățeii și pisicile salvate care încă nu și-au găsit familii adoptive sunt de cele mai multe ori traumatizați în urma experiențelor negative trăite pe străzi sau în “grija” unor oameni iresponsabili și răi așa că ei, din momentul în care sunt salvați de noi și până când sunt adoptați, au mare mare nevoie de prezența unor oameni buni, iubitori și răbdători în viața lor, zilnic.

echipa voluntarilor Pieces of Heaven

A fi voluntar înseamnă să îți dedici o parte din timpul și cunoștințele tale unor cauze care au nevoie de calitățile pe care le deții, fie că te pricepi la fotografie, pictură, fundraising, web design, scris sau ești foarte bun la comunicare. A fi voluntar înseamnă să faci fapte bune din suflet, fără a fi remunerat material. A fi voluntar înseamnă să lucrezi împreună cu alți oameni pentru a face lumea altor ființe un loc mai bun.

echipa voluntarilor Pieces of Heaven

Animalele aflate în grija asociației noastre provin din cazuri grave iar asta înseamnă costuri financiare mari pentru recuperarea lor și mult timp petrecut împreună cu ele pentru a le câștiga încrederea cu scopul final de a fi fericite alături de om și ulterior adoptate. Avem nevoie de tine pentru a salva mai multe animale așa că mărim echipa voluntarilor Pieces of Heaven. Dacă vrei să ne cunoști, te invităm pe la noi! Între timp, fă cunoștiință cu o parte dintre animăluțele cărora prezența ta în cadrul asociației noastre le-ar aduce fericire cât timp își așteaptă familia adoptivă perfectă! 😊

Amias – preluat subnutrit și cu pneumonie de la o persoană care adună animale fără să le poate oferi minimul de hrană sau îngrijire.

Snoopy – preluat de pe stradă cu răni deschise infectate grav și 4 fracturi la o lăbuță.

Twix – preluat în ultimele minute de viață de la o persoană care adună animale fără să le poate îngriji corespunzător.

Mandy – preluată dintr-un pod unde mieuna disperată de mai multe zile, foarte traumatizată de om.

Lenny – preluat acum 7 ani cu ambele membre posterioare rupte în 7 locuri din cauza bătăilor aplicate de un om.

echipa voluntarilor Pieces of Heaven

Contactați-ne dacă vreți să fiți parte din schimbarea lumii lor, haideți alături de noi dacă vreți să îi vedeți fericiți și iubiți în viitor!

Asociația Pieces of Heaven
make@piecesofheaven.org
FB: pieces0fheaven.org
+40 721 707 111

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.