Cereri în căsătorie neobișnuite

0

Cerere în căsătorie în spațiu

Visul de a zbura în spațiu a devenit realitate pentru Graciela Astuaris, arhitect de meserie din Manhattan, chiar de ziua ei. Alexander Loucopoulus i-a făcut o surpriză neașteptată iubitei, rezervând două bilete la cursa unui avion Boeing 727.
Această cursă fiind una mai puțin obișnuită. Timp de câteva minute avionul coboară și urcă la o altitudine cuprinsă între 7315.2 m și 10668 m, permițând astfel pasagerilor să trăiască o experiență aproape de gravitatea 0.
Dar surpriza nu s-a terminat aici, în timp ce pluteau în cabină, Alexander i-a cerut mâna iubitei. Cu toate că i-a fost teamă că va pierde inelul din cauza gravitației, Alexander a reușit să transforme această surpriză într-una de proporții, lăsând-o pe Graciela fără grai.
Cuplul a hotărât să sărbătorească aniversarea lor de 10 ani tot în spațiu.

Cerere în căsătorie în flăcări

Cu ocazia celebrării zilei de 4 Iulie, Todd împreună cu prietenul său Eric Barkley, de profesie cascador, au pus la cale un plan mai puțin obișnuit, prin care Todd să o ceară în căsătorie pe Melissa, iubita sa.
Copii nu încercați asta acasă! Todd s-a aruncat de pe o platformă direct într-o piscină, îmbrăcat în flăcări, ca o torță umană.
După cascadoria sa în flăcări, Todd a ieșit din piscină în genunchi, cerându-i mâna iubitei.
O poveste de dragoste neobișnuită dar încinsă, care v-a fi transmisă mai departe nepoților.

Cerere în căsătorie la tv

După cinci ani de stat împreună, Rand a găsit o metodă mai neobișnuită dar unică și complet romantică de a o cere de nevastă pe Geraldine.
Fiind un suporter înfocat al hocheiului, s-a gândit să pună marea întrebare în timpul unui campionat de Super Bowl.
Zis și făcut, având cunoștințe de marketing și seo, a construit un website unde și-a expus planul de bătaie. Vestea că o reclamă în timpul campionatului ar costa în jur de 2.5 milioane de dolari, nu l-a doborât. În urma donațiilor de pe website și atenției acordate de unele din marile televiziuni, Rand nu și-a permis să cumpere reclama, în schimb a optat pentru unul din serialele preferate a Geraldinei, Veronica Mars.
În timpul serialului Rand a apărut la televizor cerându-i mâna iubitei. Ea spus da!
Rand a donat restul banilor spitalului de copii Vanderbilt.

Cerere în căsătorie cu parașuta

Se pare că devin la modă cererile de căsătorie la altitudini mari.
Mateo Martinez a pus marea întrebare la 6000 de metri înălțime în timp ce el și cu prietena se pregăteau să sară cu parașuta.
“Nu există metodă mai bună să ridici pulsului decât saltul dintr-un avion, în timp ce ceri mâna prietenei”, a spus Mateo.

Cerere în căsătorie făcută de Tom Cruise

Cu ocazia premierei filmului Ultimul Samurai în Spania, actorul Tom Cruise a fost rugat de cameramanul Joao Martins în timp ce era filmat, să o ceară în căsătorie pe prietena lui în direct.
“Sonia, trebuie să te măriți cu Joao. Te rog mărită-te cu Joao. Plânge în spatele camerei.”, a spus Cruise.
În tot acest timp, Martinez era la telefon cu Sonia care a spus da.
Tom a făcut o glumă, spunând că ar trebui să-și numească copii după el.

Cerere în căsătorie ilegală

Programatorul Bernie Peng din New Jersey, a realizat o cerere în căsătorie mai puțin obișnuită. Timp de o lună a reprogramat jocul preferat (Bejeweled)al prietenei sale, în așa fel încât un inel și o propunere de căsătorie să apară în momentul când ar atinge un anumit scor.
Surpriza a fost de proporții când Tammy Li a descoperit propunerea și extaziată a acceptat să îi fie soție.
La auzul veștii, compania producătoare a jocului a fost așa de impresionată încât a hotărât să răsplătească fericitul cuplu, suportând cheltuielile lunii de miere.

Cerere în căsătorie la adăpostul umbrelei

Sean Palmgren, a câștigat concursul organizat de groomgove.com datorită năstrușnicei idei de cerere în căsătorie.
Împreună cu familia și prieteni a organizat în parc un șir de umbrele cu mesajul “Te măriți cu mine?”
Și-a convins prietena să iasă la o plimbare în parc, unde întrebarea o aștepta cu umbrela deschisă.
Betsy, curioasă, a vrut să vadă mai de aproape cine e fericita posesoare a inelului. Văzându-l pe Sean în genunchi a realizat că propunerea o viza pe ea și fericită a acceptat.

 

Sursă foto: dollarphotoclub

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.