Cei mai norocoși oameni din lume

0

Câteodată suntem martori ai unor evenimente atât de incredibile încât pare că cineva le-a planificat în mod expres să se întâmple într-o anumită rânduială.

Acesta este şi cazul oamenilor din lista de mai jos care au fost atât de norocoşi încât probabil nici lor nu le-a venit să creadă!

Lena Påhlsson

cei mai norocosi oameni din lume

Lena Påhlsson a găsit un inel de logodnă pe care l-a pierdut în urmă cu 16 ani într-un mod cel puţin curios. Cultivând legume în grădina ei, un morcov a crescut în interiorul inelului astfel când a venit vremea recoltării, a cules mai mult decât legumele.

Steve Flaig

cei mai norocosi oameni din lume

O poveste demnă de filme. Steve a crescut fără mama lui, dar asta nu l-a oprit din a căuta-o zi după zi. Dar se pare că o căuta după un nume de familie greşit. O coincidenţă l-a ajutat să-şi găsească mama. Pe când a început să lucreze într-un lanţ mare de magazine i-a povestit şefului lui despre efortul lui de a o găsi. Şeful a recunoscut numele mamei lui şi aparent ea lucra în acelaşi lanţ de magazine, doar unul diferit de cel în care se angajase Steve. Lumea nu-i atât de mare pe cât pare.

Virginia Fike

Virginia-Fike

Noroc ca al ei mi-aş dori şi eu… măcar o dată în viaţă. Virginia a jucat întotdeauna aceaşi combinaţie de cifre la lotto. Primul număr reprezenta numărul anilor de când părinţii ei erau căsătoriţi, următoarele, vârsta lor şi anul în care au făcut nunta. În anul 2012 a jucat, din greşeală două bilete cu aceleaşi numere, fiecare aducându-i un milion de dolari.

Tsutomu Yamaguchi

cei mai norocosi oameni din lume

Tsutomu Yamaguchi este singura persoană care a supravieţuit ambelor atacuri nucleare asupra Japoniei. În Hiroshima, se afla într-o călătorie de afaceri, atunci când atacul a avut loc, la doar 3 kilometri depărtare de explozie. A suferit arsuri destul de grave, dar în mare a fost bine. Trei zile mai târziu s-a întors în Nagasaki, unde lucra când al doilea atac a avut loc. Te face să te întrebi… noroc sau ghinion?

Harrison Odjegba Okene

cei mai norocosi oameni din lume

Harrison Odjegba Okene lucra ca bucătar pe un vapor. Era în baie când nava a început să se scufunde şi nu a apucat să iasă la timp. Din fericire, a reuşit cumva să ajungă în camera motoarelor unde s-a format o pungă de aer. Echipa de salvare a reuşit să ajungă la el după 3 zile. A fost singurul supravieţuitor din cei 12 membri ai echipajului.

Joan Ginther

cei mai norocosi oameni din lume

O adevărată telenovelă între protagonista noastră şi biletele de loterie. Cea din poză este vânzătoarea care i-a vândut norocosul bilet câştigător în valoare de 5.4 milioane de dolari lui Joan Ginther. Zece ani mai târziu, Joan a mai câştigat 2 milioane de dolari şi trei ani după încă 3 milioane. Într-un final, în 2008, a câştigat marele premiu de 10 milioane de dolari.

Juliane Koepcke

cei mai norocosi oameni din lume

Juliane Koepcke a supravieţuit unei prăbuşiri aviatice chiar deasupra râului Amazon în 1971. Fata de 17 ani a reuşit să iasă aproape nevătămată din tot accidentul cu doar câteva vânătăi şi zgârieturi. După accident, Juliane a trebuit să trăiască în junglă, între animale sălbatice, pentru câteva zile, până când a fost salvată de localnici.  A fost singura supraviețuitoare.

Maarten de Jonge

cei mai norocosi oameni din lume

Ciclistul olandez profesionist a avut bilete rezervate la ambele zboruri Malaysiane şi de fiecare dată le-a anulat în ultimul moment. Unul din avioane a dispărut undeva în oceanul Indian şi al doilea a fost doborât în vara anului 2014.

Reshma Begum

cei mai norocosi oameni din lume

Reshma Begum lucra ca şi croitoreasă într-o fabrică cu 18 etaje, Rana Plaza. A fost destul de norocoasă încât să supravieţuiască unei explozii dar a rămas blocată sub rămăşiţele clădirii. Din fericire, a reuşit să găsească apă şi mâncare timp de 17 zile până a fost găsită de echipa de salvare.

Frane Selak

cei mai norocosi oameni din lume

Frane Selak, un profesor de muzică croat, a scăpat pentru prima dată ca prin ochiul acului de moarte când trenul în care se afla a deraiat şi a căzut într-un lac. După asta, a supravieţuit unui accident de maşină, a căzut dintr-un avion şi a aterizat într-o capiță de fân în timp ce 19 pasageri au murit. Pe lângă asta, are la activ mai multe accidente de maşină din care a scăpat nevătămat. Într-un final, Frane a câştigat un milion de dolari la loterie.

sursă: brightside.me

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.