Ce trebuie să știi înainte de a-ți cumpăra o casă

0

Știi cum să alegi o casă care într-adevăr ți se potrivește? Se rezumă totul la sentimente sau este o chestiune de cerințe simple, care trebuie îndeplinite?

Cum să alegi o casă:

Locație, locație, locație! Poți schimba multe lucruri la o casă, dar nu poți schimba cartierul. Alege un cartier care se potrivește cu stilul tău de viată.

Este important să ai viziune. Trebuie să vezi dincolo de pereți vopsiți în culori urâte. Nu toți înțeleg importanța imaginii când vine vorba de vânzarea unei case, iar unii oameni pur și simplu cred că lucrurile lor sunt cât se poate de frumoase, chiar dacă ție nu îți plac. Așa că… treci peste. Este casa lor, nu a ta… încă! O dată ce o cumperi, colecția de păpuși urâte, covoarele roz-aprins și figurinele colectoare de praf vor dispărea. Dacă nu îți este teamă să deschizi o cutie de vopsea, te vei bucura de recompensă în momentul în care vei avea o casă pliată perfect pe dorințele tale.

Consultă un expert. Este foarte important să apelezi la un expert deoarece acesta îți poate oferi informații pe care ochiul tău nepregătit nu le observă la casa pe care vrei să o cumperi.

Investește înțelept. Înainte de a te grăbi să semnezi contractul de vânzare – cumpărare informează-te în legătură cu valoarea caselor de lângă cea pe care vrei să o cumperi. Dacă te decizi să bagi bani în plus (de exemplu, în renovări), adaugă cheltuielile respective la prețul de cumpărare și vezi dacă merită. Nu vrei să investești 200.000 de euro într-o casă dintr-o zonă unde imobilele din jurul tău se vând cu 100.000 de euro.

Concentrează-te pe lucrurile pozitive. Nu te crampona de faptul că baia nu are bideu, ci concentrează-te pe ceea ce casa ARE, lucruri care pot contribui la stilul de viață pe care ți-l dorești.

Nu-ți ignora înstinctul și ai răbdare. Până vei găsi casa perfectă pentru tine poate dura chiar și un an. Decât să cumperi casa nepotrivită, mai bine aștepți și te bucuri mai târziu.

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.