Căsuța copilăriei și-a deschis porțile

0

După o muncă de aproape 3 ani Căsuța copilăriei este gata să își primească micii locatari. O fostă grădiniță de stat a cărei clădire a fost retrocedată și nu a fost folosită este locul în care acum 3 ani s-au pus primele geamuri, urmând  să devină ceea ce este astăzi, o grădiniță cu program prelungit și un Club de copii.

Căsuța copilăriei

Tot acest proiect a fost gândit și pus în aplicare de Georgiana Tentea Burcă și echipa sa care au făcut minuni în acest spațiu. Au creat un ambient prietenos și sigur, cu grijă maximă pentru fiecare detaliu. Spațiul interior al grădiniței totalizează 300 mp și, pe lângă asta, dispune de o curte proprie de 700 mp. Copiii au la dispoziție spații generoase, amenajate în condiții optime pentru desfășurarea activităților atât în interior cât și în aer liber, camere de dormit, camere de joacă cu dotări de ultima generație, jucării, televizoare, calculatoare, toate la cel mai înalt nivel și standard de siguranță impus de legislația în vigoare.

Căsuța copilăriei

“Am construit Căsuța Copilăriei din nevoia de a lăsa în urmă noastră generații de copii fericiți și frumoși. Fundația pe care am construit este dragostea pentru cei mici iar dedicarea, responsabilitatea și creativitatea formează sistemul nostru de valori pentru educația și dezvoltarea armonioasă a fiecărui copil în parte. “ ne spune Georgiana.

Căsuța Copilăriei vine în întâmpinarea dumneavoastră cu trei variante de program care îi vor asigura copilului îngrijirea și dezvoltarea optimă. Pot fi adăugate alte cursuri sau activități opționale, în funcție de preferințe sau de talentul și aptitudinile copilului. Programul scurt de la ora 8.00 până la 12.00, programul mediu între orele 8.00-16.00 și cel lung care e de la ora 8.00 până seară la ora 18.00. Pe lângă asta să nu uităm de Clubul Copiilor care funcționează pe perioada anului școlar între orele 18.oo-20.oo de luni până vineri unde activitățile sunt gândite astfel încât copiii să participe la diverse module: mișcare, recreere, joacă, creație, dezvoltarea personalității și a abilităților practice.

Căsuța copilăriei

Prietenoasă, sigură, și creativă, Căsuța Copilăriei este locul ideal pentru copilul tău.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.