CAMERA COPILULUI… tărâmul fanteziei

0

Camera copilului e spațiul în care micuții își proiectează imaginația; locul în care personajele lor preferate prind viață. Ei creează o lume magică în care jucăriile sunt personajele principale, iar aici timpul se scurge foarte repede. Întrebarea este cum putem să le oferim o cameră pe măsura viselor lor? Una care să cultive spiritul ludic și creativitatea și în care să se simtă confortabil. Iată câteva sfaturi pentru a aduce un strop de fantezie în camera celor mici.

Să colorăm pereții!

camera copilului

Se spune că toți copiii se nasc artiști, însă de cele mai multe ori aceștia caută să își manifeste talentul pe pereții casei. Cu ajutorul fototapetului personalizat Ocean Blue rebel walls de la XTdeco, pereții camerei devin o uriașă pânză de chevalet. Micuțul tău Picasso va putea să își pună amprenta de culoare asupra spațiului la scară mare! Îl găsiți pe www.xtdeco.ro la prețul de 198 Lei/mp.

Zburând printre nori

camera copilului

Iluminatul unui spațiu are puterea de a seta tonul acestuia. Poate crea o atmosferă caldă și primitoare sau una sterilă și rece. În cazul de față, corpurile de iluminat alese oferă accente de poveste și dau întregului spațiu un aer feeric. Caută norișorii pufoși Lighting Cloud Pendant Light de la Lucretiashop pe www.lucretiashop.com  

Suprafața de joacă

camera copilului

Toate construcțiile de fortărețe, cetăți și palate au loc pe pardoseală. Covorul va servi drept suprafață de joacă, iar alegerea acestuia trebuie să se facă în ton cu restul camerei. Alegerea unor culori pastelate va sublinia caracterul de basm al spațiului. Îți propun What a Hoot 42208 Pastel Rugs de la HARLEQUIN 120×180 cm la prețul de 249 lire prin www.modern-rugs.co.uk

Ușa spre țara minunilor

camera copilului

Prin elemente de feronerie, precum mânerele de la uși și mobilier, putem contura și mai mult povestea spațiului. Acest mâner de ușă  Alice in wonderland de pe www.etsy.com va stârni imaginația oricui dorește să îi calce pragul.

Lampa lui Alladin

camera copilului

Cu ajutorul lămpii- proiector Disney Cars de la Phillips fiecare încăpere devine magică și se umple de imaginile desenelor preferate ale celor mici, transformând spațiul în pista de curse din Cars, tărâmurile înghețate din Frozen sau în palatul din Beauty and the beast.

Text: Anca Cristurean

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.