Am spus “DA” – O călătorie “altfel”

0

Totul a început în luna noiembrie 2017 când, într-o escapadă romantică la Paris, Alex m-a cerut de soție sau, dacă ar fi să folosesc exact cuvintele lui, Alex mi-a cerut să-i fiu alături toată viața. Nu mi-am imaginat însă că acest “DA” va declanșa o cascadă de decizii importante pentru perioada ce va urma.

Știam de la început două lucruri: nunta va fi un eveniment restrâns cu prietenii și familia și nu va avea loc în Timișoara. Ne doream o destinație cât mai departe de locurile familiare, ne doream un loc retras, un loc de poveste. Inițial am căutat locații pe plajele din Grecia, conace din Toscana sau castele din Verona însă, la o scurtă perioadă de timp ne-am adus aminte că văzusem o locație în România chiar în inima pădurii. Este vorba de Hadar Chalet din județul Buzău, o locație într-adevăr de poveste. Printr-o simplă răsfoire a pozelor de pe rețelele de socializare, am știut că acesta este locul la care visam. În clipa următoare am trimis mail să vedem disponibilitatea iar data propusă de aceștia a fost iunie 2018, practic ne rămăsese 7 luni pentru organizarea nunții. M-a cuprins panica, știam că este nevoie de cel puțin un an pentru a pune totul la punct.

Alexandru Hreniuc & Lavinia Luchian

Următorul pas a fost să mergem la locație, să ne asigurăm că totul este exact cum ne-am imaginat. Zis și făcut! În decembrie 2017 am pornit în căutarea locului magic. Totul a fost fascinant încă de pe drumul forestier ce duce spre Hadar Chalet. Ești în mijlocul pădurii, înconjurat de brazi, fără semnal la telefonul mobil, unde singura “grijă” este dacă vei întâlni o căprioară. Puteam vizualiza nunta noastră în acest peisaj feeric. Hambarul de lemn ce se întrezărește printre brazi, căsuța din copac, piscina din pădure sunt doar câteva lucruri care ne-au cucerit de la prima vedere. Era clar! Ne îndrăgostisem iremediabil de această locație! Iar ca cireașa de pe tort, meniurile vor fi realizate de echipa Flavours Food Design, sub bagheta magică a lui Chef Florin Scripca (Chef Foa).

Pentru că locația a fost aleasă, ne-am gândit că nu există o tematică mai bună decât cea rustică, dar un rustic adaptat și cu o tușă personală. Aveam în cap: verde, lemn, zmeură și animale din pădure. Toate aceste elemente vor fi cuprinse în decorul nunții, până în cel mai mic detaliu.

O altă decizie importantă a fost alegerea verighetelor. Acestea le vom purta o viață împreună și ne-am dorit să aducem accente personale în realizarea lor. Pentru că am considerat căsătoria ca pe un pas spre o călătorie continuă, am decis să surprindem pe inelele noastre harta lumii. Pe interiorul acestora este gravat: “one world, one love”. Aceasta este sintagma după care am decis să ne ghidăm în această călătorie a vieții.

Am spus DA

Alegeri importante sunt și outfitul miresei dar și a viitorului mire. Pornind de la aceeași temă, am ales o rochie ivory, boemă, care mă face să mă simt absolut superbă. Deși nu am crezut în vorbele care spuneau că simți care este rochia potrivită pentru tine, la mine a fost dragoste la prima vedere. Pur și simplu nu am mai încercat altă rochie, am știut exact că aceea este rochia mea. Și pentru Alex a fost o experiență unică: de la alesul materialelor, la măsurătorile nenumărate și potrivirea accesoriilor, totul pentru a face pe plac viitoarei mirese :).  În cele din urmă, am decis un costum ușor atipic, realizat din nuanțe de verde și maro.

În ceea ce privește prăjiturile și tortul, l-am lăsat pe Alex să deguste toate sortimentele de prăjituri și mult s-a mai bucurat. Un candybar realizat din dulciuri haute couture a fost exact pe placul nostru. Iar pentru iubitorii de sărat, am ales o sortimentație bogată de brânzeturi maturate, rafinate, din zona Ardealului. Cred că aceasta a fost partea favorită a lui Alex, sau să fie totuși orele de dans din livingul apartamentului nostru? O să-l las pe el să vă povestească asta în numărul următor.

Acestea au fost doar câteva dintre deciziile luate pentru evenimentul pe care îl așteptăm cu sufletul la gură. Ne dorim o nuntă altfel, o nuntă care să ne reprezinte, un party în mijlocul pădurii departe de restul lumii.

Ne vedem numărul următor, când vă vom arăta povestea în întregime și vă vom povesti cum a fost pentru noi această experiență.

Kisses, expLovers!

Text: Alexandru Hreniuc & Lavinia Luchian – expLovers

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.