ADOPȚIA SALVEAZĂ VIEȚI. Adoptă, nu cumpăra!

0

De pe OLX pe Ebay – cum folosesc crescătoriile de pui vânzările online pentru a ascunde adevărul.

Poți cumpăra orice online în zilele noastre. Este ușor, convenabil și te scapă de parcări pline și magazine aglomerate. Iar, chiar dacă nu este nimic greșit în a profita de comoditate, ceea ce nu ar trebui să faceți niciodată este să cumpărați un animal prin mediul online. Știm că este foarte greu să reziști unei poze drăgălașe cu un cățel, dar haideți să ne gândim un moment la ce se află de fapt în spatele acelei fețe drăguțe. Pozele adorabile cu căței în coșulețe, cu fundițe legate de căpușorul lor sunt folosite ca o strategie de a atrage clienți, iar fotografiile folosite pentru câini adulți, alergând prin grădini, prin iarbă, descriu o imagine de fericire și sănătate absolută. Mai adăugați câteva fraze despre cât de iubiți sunt și cât de bine au fost crescuți și aveți o platformă perfectă pentru a face profit. Dar, după cum știm, nu tot ceea ce citești pe internet este și adevărat.

ADOPȚIA SALVEAZĂ VIEȚI. Adoptă, nu cumpăra!

Să cumperi un cățel sau o pisică online care să îți fie “livrat” în fața casei tale pare convenabil, dar problema este că tu nu vezi unde s-a născut acel cățel, sau unde trăiesc părinții acestuia. Din acest motiv utilizează crescătoriile de pui mediul online, pentru a se asigura că nimeni nu vede câinii adulți care locuiesc în condiții mizerabile, închiși în cuști mult prea mici pentru ei. Clienților cărora li se vând căței bolnavi este o altă problemă, în special cu crescătoriile care vând rase “teacup” sau “micro”. Acești câini, care costă mii de dolari sunt, de obicei, înmulțiți de tineri, suferind astfel de boli genetice și având probleme medicale. Site-urile online și anunțurile de pe acestea îi ajută să ascundă mărimea acestei “afaceri”. Unul dintre semnele că este vorba despre o crescătorie de pui, este că vând o serie mare și diversă de rase. Pentru a-și ascunde dimensiunea adevărată a afacerii, crescătoriile de pui vând animalele pe mai multe site-uri, creând astfel imaginea a mai multor crescătorii mici, când de fapt este o afacere uriașă.

CEEA CE VEZI NU E ÎNTOTDEAUNA CE PRIMEȘTI. Când cumperi un animal online, crește și șansa să fii păcălit. Cineva ar putea să posteze un anunț pe OLX sau pe Ebay, sau orice alt site care ar putea vinde cățeluși online, uneori chiar încorporând o poveste tristă despre cum trebuie să găsească o casă pentru căței. Tot ce trebuie să faci este să le trimiți banii, iar ei “livrează” cățelul. Dar mai apoi primești un câine care este diferit de ceea la ce te așteptai, e bolnav, ori chiar nu primești nimic.

ADOPȚIA SALVEAZĂ VIEȚI. Adoptă, nu cumpăra!

Cel mai util mod de a opri suferința câinilor și pisicilor este prin oprirea susținerii a crescătoriilor de pui. ADOPȚIA ESTE CEA MAI BUNĂ OPȚIUNE! Ajută-ne să oprim o dată pentru totdeauna crescătoriile de pui prin alegerea de a adopta. Adăposturile sunt pline de animale fără casă, printre ele chiar animale de rasă pură, sau mixtă, care nu vor decât să aibă și ele o casă iubitoare. Nu vă mai povestim de miile de câini și pisici care mor pe străzi sau în adăposturi, de cele mai multe ori singuri și în chinuri.

În luna Decembrie te poți implica alături de noi în salvarea animalelor:

În perioada 26 Noiembrie – 20 Decembrie oferim serviciul Photos and Paws for Christmas – poze cu familia ta și copiii blănoși (sau nu) în schimbul unei donații pentru asociație. De asemenea, Moș Nicolae o să aducă bețișoare Pieces of Heaven pentru toți iubitorii de animăluțe care vor să hrănească burticile animăluțelor care încă își așteaptă familiile. Urmăriți pagina noastră de Facebook pentru mai multe detalii despre campaniile noastre de iarnă.

Facebook: Pieces0fheaven
Web: piecesofheaven.org
Telefon: +40721707111

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.