Acum e despre Lenny

0

Vara e vremea asta faină în care cu toții ne gândim la concediu, weekenduri în afara orașului, bălăceală, plimbări pe poteci răcoroase de munte, distracție cu prietenii și relaxare. Vara suntem mai chill, mai prietenoși și mai visători… așa e și el, așa e Lenny.

Lenny are o poveste tristă, însă nu vrem să povestim despre asta acum. Vrem să vă spunem despre cât e el de minunat și de perfect!

lenny

Lenny iubește vara, plimbările, concediile și relaxarea la fel de mult ca și noi! În cei aproape 6 ani de când a fost salvat, și-a dat seama că oamenii sunt compania cea mai bună de pe planetă, deși inițial era îngrozit de oameni. Am fost împreună la munte, am înotat în lacuri, ne-am bălăcit în râuri, ne-am distrat la festivaluri și ne-am plimbat prin multe orașe. Ne place și pe câmpii pentru a fugări drăgălașii fluturași și pentru a săpa după șoriceii bezmetici.

lenny

Lenny iubește mult natura și are un simț civic cultivat: am fost împreuna la multe proteste și acțiuni, atât pentru drepturile cățeilor cât și pentru drepturile oamenilor. Împreuna am muncit ca voluntari la FânFest Roșia Montană și am colindat dealurile și munții de acolo. Tot împreună am construit și păzit Podul Ecostuff – cel mai mare pod de pet-uri din lume! Am fost și la teatru, ne place mult cum joacă cei de la Auăleu și îi aplaudăm de fiecare dată când joacă în aer liber. Participarea la PLAI e deja o tradiție pe care o onoram de 4 ani încoace.

Pisicile, cățeii și oamenii de toate vârstele sunt prietenii lui, însa cel mai mult și mai mult, Lenny preferă să fie în compania jumătații lui, omului lui, să facă activități împreună, orice și oriunde ar fi, să fie împreună.

Lenny e un câine altfel. E cel mai altfel câine pe care îl cunoaștem și ne dorim tare mult ca el să își găsească omul lui, familia lui perfectă alături de care să își trăiască restul vieții fericit și iubit.

Povestea lui Lenny o gasiti pe pagina lui de Facebook: https://www.facebook.com/Lennylovingboy/

În cazul în care v-a impresionat povestea lui Lenny însă nu îl puteți adopta, susținerea vostră înseamnă mult pentru noi- avem nevoie de donații pentru întreținerea lui și a altor animăluțe pe care le avem în grijă. Distribuirile pe paginile voastre de socializare ajută de asemenea mult pentru ca poveștile lor și acțiunile noastre să ajungă la cât mai mulți oameni pentru ca împreună să facem cât mai multe fapte bune în beneficiul animaluțelor care nu pot cere ajutorul însa o facem noi pentru ei.

Contul nostru în RON este: RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Pieces of Heaven.
Paypal: make@piecesofheaven.org

Ne găsiți ușor prin urmatoarele canale de comunicare:

Facebook: Pieces0fHeaven
www.piecesofheaven.org
Telefon: +40721707111

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.