Actorii de pe Broadway din Aladdin şi Lion King nu ratează nici o şansă!

0

Nu credeam că am să spun asta vreodată, dar mi-ar fi plăcut să fiu şi eu prinsă în aeroport în timpul acelei furtuni care a făcut avionul actorilor de pe Broadway să întârzie.

Un filmuleţ uploadat pe Youtube surprinde un moment foarte frumos când actorii din Lion King şi cei din Aladdin se întrec într-un musical. Deşi acest sing off a avut loc în timpul unei întârzieri de 6 ore a avionului, muzica actorilor au transformat o scenă tristă a aşteptării într-un incredibil musical.

Filmuleţul începe cu binecunoscuta melodie din Lion King, Circle of life iar la minutul 3, se face uşor trecerea spre Aladdin cu James Inglehart, cel care îl interpretează pe Genie, care ne încântă cu un impresionant freestyle rap. Bătălia dintre actorii celor două piese continuă până la minutul 6:40, când distribuţia Aladdin interpretează faimoasa melodie “Arabian Nights”.

Un deliciu muzical pe care nu trebuie să-l ratezi!

sursă: www.huffingtonpost.com
foto credit: Trendy Tron

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.