15 lucruri inovatoare pe care cu siguranță o să ți le dorești

0

Câteodată, unii designeri de produse îşi exprimă ideile în moduri care se mulează perfect pe dorinţele şi gândurile noastre. Ideile lor pentru noile gadgeturi sunt absolut perfecte şi funcţionale încât pot să spun, fără exagerare, că uneori fac visele oamenilor de pretutindeni să devină realitate. Adesea, creativitatea lor o apucă pe tărâmuri încă nedescoperite de noi, oamenii de rând şi astfel iau naştere anumite gadgeturi la care nu ne-am fi gândit niciodată, dar care devin din momentul în care am aflat de ele, indispensabile.

Un scaun pentru o familie numeroasă

lucruri inovatoare

via Hal Taylor

Odată cu naşterea celui de-al treilea copil al său, Hal Taylor s-a trezit în imposibilitatea de-a mai citi poveşti nemuritoare copiilor doar stând într-un scaun. Rezolvarea pentru el a fost uşoară: a inventat un balansoar care avea în componența lui încă două scaune pentru copii.

Salteaua care te îmbie la îmbrăţişări

lucruri inovatoare

via Cuddle Mattress

Această saltea a îmbrăţişărilor are făcute nişte lamele unde poţi să-ţi bagi mâna fără să îl deranjezi pe celălalt în timpul somnului. Şi cei care preferă să doarmă pe o parte vor aprecia acestă nouă inovație din domeniul saltelelor.

Umbrele cu model ascuns

lucruri inovatoare

via imgur

Aceste modele ies la iveală doar atunci când umbrela este udă.

Un geam-balcon

lucruri inovatoare

via Facro

Design-ul special al acestor ferestre de mansardă permite transformarea lor într-un mic balcon în doar câteva momente.

Vopsele fără nume

lucruri inovatoare

via Nameless Paints

Câţiva designeri japonezi au creat un set de “vopsele fără nume” pentru copii. Tuburile nu au trecute pe ele denumiri ale culorilor, ci combinaţia de culori din care rezultă acea culoare. Conform celor care le-au gândit, acest design al tuburilor de vopsele dezvoltă imaginaţia şi îi ajută pe cei mici să înţeleagă cum se amestecă diverse culori şi ce rezultă din amestecul lor.

Lampa Luna

lucruri inovatoare

via Luna

Această lampă incredibil de realistă în formă de lună este perfectă dacă eşti genul romantic. Poate fi atârnată de pereţi, din tavan sau chiar pusă pur şi simplu pe podea şi vine în 7 mărimi diferite. Cea mai mică îţi încape în palmă.

Sticlă din lemn de stejar

lucruri inovatoare

via Oak Bottle

Cu ajutorul acestei sticle, poţi să bei băuturile la o calitatea mai mare. Doar toarnă vin sau bere în ea, aşteaptă 48 de ore, apoi bucură-te de gustul mult mai evidenţiat de această sticlă.

Lampa universală

lucruri inovatoare

via Luminoodle™

Această lampă portabilă sub forma unei ghirlande poate fi atârnată, agăţată sau pusă pur şi simplu pe masă. Lumina puternică dată de LED-urile cu care funcţionează, luminează împrejurările perfect. Mai mult decât atât, este şi rezistentă la apă.

Maşina de spălat cu o uşiță specială de adăugat haine

lucruri inovatoare

via Samsung

Sunt convinsă că şi tu ai păţit măcar o dată să dai drumu la maşina de spălat apoi să îţi dai seama că ai uitat să bagi şi pantaloni preferaţi de care ai nevoie mâine… Ei bine, câţiva designeri inventivi au găsit în sfârşit o soluţie ingenioasă. O uşita mică care se poate deschide şi în timp ce merge maşina de spălat şi pe unde se pot adăuga haine.

Candelabru uimitor

lucruri inovatoare

via Donald Lipski and Jonquil LeMaster

Acest candelabru are forma unei rădăcini de copac şi împodobeşte tavanul unei vinării din California. Arată pur şi simplu rafinat şi uimitor.

Mingea antistres cu efect de zoom

lucruri inovatoare

via speciallifeentertainment

Sunt câteva hărţi foarte detaliate desenate pe această minge, dar ca să le vezi, trebuie să o strângi cât mai tare în mână.

Cuti de depozitare cu ceas

lucruri inovatoare

via kickstarter / thegreenhead

Nu rezişti tentaţiei? De azi înainte, aceste containere cu siguranţă te vor ajuta să îţi mai pui pofta în cui. Ele se deschid doar la câteva intervale orare, nici un minut mai repede.

Scaune inspirate din Picasso

lucruri inovatoare

via SOHN

Designer-ul acestor scaune s-a lăsat inspirat de imaginile liniilor continue şi inseparabile găsite cu precădere în lucrările lui Picasso. Fiecare scaun este făcut dintr-o singură ţeavă de metal, îndoită în diferite moduri.

Capacul universal

lucruri inovatoare

via Sonne & Vantore

Acest capac se va potrivi la mai toate oalele pe care le ai acasă. Suprafaţa interiorului este unică şi e perfectă de folosit atunci când vrei să scurgi apa de pe ceva.

Selfie stick pentru căţei

lucruri inovatoare

via Pooch Selfie

Să faci câinele să se uite direct în dispozitivul camerei este un lucru destul de greu de făcut. Dar creatorii dispozitivului “Pooch Selfie” au găsit soluţia perfectă. Ei au inventat un dispozitiv de care poţi prinde mingea preferată a căţelului direct de telefon. Acum cu siguranţă căţelul tău nu îşi va mai lua ochii de pe aparatul de fotografiat.

sursă: brightside.me

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.