Un ALTFEL de Moș Crăciun!

0

Pe Moș Crăciun îl recunoaștem instantaneu. Și nu doar datorită bărbii lui albe sau părului lung, ci și datorită costumului roșu cu cizme negre. Dar nu se poate să credem că el poartă tot timpul aceleași haine. De fapt, sunt absolut convinsă că, din când în când, simte nevoia de o schimbare, cel puțin atunci când nu livrează cadouri.

Prin urmare…  ce poartă Moș Crăciun în timpul liber? Din fericire pentru noi, compania creativă Joint și-a pus imaginația la încercare și ni-l prezintă pe Moș într-o serie de ținute de designer. De la Alexander Wang la Kenzo, Marni sau Saint Laurent, Moșul este, cu siguranță, foarte fashionable anul acesta!

Partea cea mai bună este că poți downloada imaginile de aici: http://www.paywithapost.de/post_payments/497680a5-b81d-4329-8bda-72d1bda10a6a

Trebuie doar să plătești cu un tweet sau o postare pe facebook.

Ar trebui Moșul să țină mai mult pasul cu moda sau nimic nu se compară cu deja clasica haină roșie și cizme negre? Aștept părerea ta în secțiunea de comentarii de mai jos.

 

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.