Ținuta – Modă purtată cu atitudine și stil #unbarbatpezi

0

Hey, eu sunt Paul și vreau să vă arăt cât de simplu este să transformi o ținută de zi într-o ținută de seară din câteva mișcări.

Sunt convins că de multe ori ai fost la birou și ai fost anunțat pe ultima sută de metri că trebuie să mergi seara în oraș la o petrecere sau un cocktail, și așa a început o criză. Ce fac? Cum mă descurc cu ceea ce am la mine? O să fie de ajuns? Ce va spune lumea? Cum voi fi privit? Toate aceste întrebări vin din faptul că nu suntem pregătiți ca, având câteva accesorii la îndemână, să folosim ceea ce purtăm deja și să schimbăm din mers stilul de la casual la cocktail. Și eu am avut această problemă ani la rând până am ajuns încet, încet să îmi definesc un stil și să descopăr cât de ușor este să fii tu insuți.

Ceva ce e obligatoriu să ai în garderobă, sunt blugii. O pereche de blugi pe care să o poți purta atât la birou cât și să îi poți lua seara la un cocktail party.

moda purtata cu stil si atitudine

Cum transform o ținută de birou în ținută de cocktail party? Aceasta este întrebarea în acest număr. Începem de la cazul meu concret și sunt convins că la final veți înțelege de ce spun că se poate schimba foarte ușor o ținută cu minim efort și cost. Eu am ales blugii, cei despre care vă povesteam, o cămașă albă și o vestă, asta pentru ținuta de la muncă, accesoriile pe care le-am folosit mă reprezintă și anume un papion, care este semnătura mea și o broșă foarfecă. Să țineți cont că o ținută nu este completă fără câteva accesorii, dar nu e nevoie să punem prea multe să devenim brad de crăciun, maxim 7, asta include și ceasul și cureaua.

moda purtata cu stil si atitudine

Am aflat pe ultima sută de metri că trebuie să merg seara la un cocktail party de lansare al unei reviste, nu am mai avut timp să mă schimb, singurul lucru care am reușit să îl fac a fost să îmi iau un sacou și să schimb papionul. Aceasta este povestea celor două ținute care de fapt este una singură cu 2 elemente schimbate.

Pot doar să-i mulțumesc prietenei mele dragi, Anca Ratz, care de fiecare dată are grijă de accesoriile mele și mă face să fiu așa cum suntem cu toții: Unic.

moda purtata cu stil si atitudine

Este foarte important să știi că moda nu este cea mai importantă atunci când ne alegem ținutele și accesorile ci atitudinea cu care le purtăm.

În numerele care urmează o să vă dau câteva sfaturi care m-au ajutat pe mine și sunt convins că unele vă vor ajuta și pe voi în ceea ce privește definirea stilului personal, asta e cel mai important.

Știu că o să spuneți: Ăsta e nebun, crede că noi avem bani să dăm pe haine scumpe? Nu, nu e vorba de haine scumpe, e vorba de atitudine și de tine ca persoană.

moda purtata cu stil si atitudine

Când e ultima dată când ai mers la cumpărături și te-ai decis să cumperi ceva pentru ținuta ta, o piesă evergreen? Până data viitoare gândiți-vă la o piesă evergreen și vă aștept pe Facebook să povestim mai multe.

Text: Paul Micșa
Photo Credit : Dușan Mereniuc

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.