#thebluedress

0

Proiectul #thebluedress s-a născut din imaginaţia şi pasiunea nativă a Smarandei pentru aparatul foto, dorind să ilustreze diversitatea personalităților şi stilurilor vestimentare, prin intermediul unei rochii comune, ce reprezintă punctul de plecare al proiectului.

Smaranda Lulă este studentă în anul I la Facultatea de Litere în Cluj-Napoca şi pasiunea ei pentru fotografie se face resimţită în pozele şi ideile pe care le abordează constant în timpul liber.

Nu i-a trebuit mai mult de două propoziţii scrise în grabă pe facebook, căci deja eram de mult ancorată în multitudinea de posibilităţi de accesorizare a rochiei. Practic, o rochie albastru royal, maxi, de voal, salvată de Smaranda dintr-un second hand local, avea să fie piesa principală în clădirea unor outfit-uri diferite atât ca stil cât şi ca atitudine.

Personalitatea fiecărei purtătoare se reflectă în stilul abordat, astfel că rochia preia identitatea purtătoarei şi nu invers. Un fel de ‘Sisterhood of the travelling dress’ dacă vreţi, un proiect care se află în plină desfăşurare, aşa că dacă vă surâde ideea rochiei albastre purtată în viziune proprie, nu ezitaţi să o contactaţi pe Smaranda.

Cele patru fete care au pozat până acum, printre care mă aflu şi eu, şi-au lăsat amprenta personală asupra modului în care poartă rochia albastră, demonstrând că orice obiect vestimentar poate fi adaptat la orice personalitate şi stil. Neavând nici o influenţă exterioară, fiecare dintre noi am pozat separat pentru Smaranda, alegându-ne elementele ţinutei prin filtru propriu.

proiectul the blue dress

SANDRA BĂDIN

proiectul the blue dress

MARIA ANDRONIC

proiectul the blue dress

MĂDĂLINA GĂCEANU

proiectul the blue dress

MĂDĂLINA GUGILĂ

proiectul the blue dress

MĂDĂLINA GUGILĂ

foto: Smaranda Lulă
text: Mădălina Gugilă

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.