Sutienul Victoria’s Secret de 2 milioane dolari

0

Acum că noiembrie e aici, începem să ne gândim deja la luna decembrie – care înseamnă nu doar sezonul sărbătorilor, ci şi unul dintre cele mai glam spectacole din an: show-ul Victoria’s Secret.

Indiferent dacă eşti bărbat sau femeie, un iubitor sau nu al modei, chiar nu contează; între designuri excentrice şi performanţele muzicale, cu siguranţă există ceva care să-ţi capteze atenţia.

Chiar dacă mai este doar o lună până la marele eveniment, pregătirile de la Victoria’s Secret au început deja. Modelul Lily Aldridge a anunţat pe contul de Instagram că va păşi pe urmele faimoaselor Heidi Klum, Tyra Banks, Claudia Schiffer, Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio şi Gisele Bundchen purtând starul acestui an: Fantasy Bra-ul.

Această veste este una extraordinară pentru Aldridge. Deşi a participat la show-urile din ultimii 7 ani, n-a fost niciodată aleasă pentru a purta sutienul star. Până în acest an.

Fantasy Bra-ul acestui an este denumit “Fireworks” (Artificii) şi după declaraţia publicaţiei Vogue, include 6.500 nestemate în peste 14 varietăţi, încropite în aur de 18k, dar şi 375 k de diamante, valoarea estimată ajungând la 2 milioane dolari. Sunt garantate mult sclipici şi glam.

Brandul de bijuterii Mouwad, care şi-a construit un nume datorită creaţiilor anterioare de Fantasy Bras, a avut onoarea de a-l crea şi pe cel de anul acesta, lucru deloc uşor. Fantasy Bra-ul – Fireworks a presupus multă muncă, fiind realizat în 685 de ore, sau mai simplu spus, peste 28 de zile.

Suntem nerăbdători s-o vedem pe Aldridge pe podium cu starul acestui show.

sursă foto: getty
sursă: http://www.today.com/style/victorias-secret-unveils-2-million-fantasy-bra-2015-see-it-t53566

About Author

Avatar

Sunt o optimistă convinsă și mi se spune că am un entuziasm molipsitor. Am declarat război oricărui colț de mobilă, acolo unde se râde mult sunt mereu prezentă și încerc să împodobesc lumea din jurul meu cu frumos. Îmi place să cunosc suflete noi, să le observ și să-i descopăr pe oamenii care le poartă. Și, poate cel mai important, îmi place să scriu despre toate acestea.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.