Street Fashion of Timișoara – septembrie 2015

0

Roxana

“Iubesc natura, florile şi viaţa simplă; îmi place frumosul şi mă regăsesc în lucrurile mărunte care de obicei fac diferenţa. Pasiuni… bicicletă, culori, texturi şi textile, natura şi mult verde.”

Street Fashion of Timișoara septembrie 2015

Claudia

“Cel mai dificil moment din viaţa mea a fost atunci când a trebuit să ţin primul discurs la debate, dar cu speranţă şi încredere în mine am reuşit să trec peste. Lucrul care mă defineşte este scrisul. Îmi place tare mult să mă transpun în rânduri. Pe lângă ceea ce scriu în general, am scris un act de teatru şi este în curs de pregătire şi cel de-al doilea act. Lumea din jur e frumoasă la fel şi scrisul, deci: Fii liber să trăieşti oriunde sub aripa curajului şi dă frâu zâmbetului să îţi inunde faţa în fiecare moment al zilei. Sunt o iubitoare a muntelui, iar ceea ce contează este să poţi să devii liber într-o societate capturată de energie electrică.”

Street Fashion of Timișoara septembrie 2015

Geanina

“Prietenia înseamnă o relaţie afectivă între două sau mai multe persoane ce implică suport și încredere reciprocă, loialitate, iubire, înţelegere şi empatie. Pentru mine, prietenii sunt foarte importanţi, deoarece ei sunt aceia care ajută omul să îşi contureze propriul caracter şi propria responsabilitate. Prietenia e cel mai mare dintre toate bunurile; tot atât de necesar vieţii ca apa, focul şi aerul.”

Street Fashion of Timișoara septembrie 2015

Alexandra

“Stilul meu… păi pot spune că e ciudat în marea majoritate, uneori îl consider plictisitor şi de cele mai multe ori e mână-n mână cu starea mea. Nu ştiu dacă am un stil definit, probabil se va mai schimba în timp. Dar, pot afirma cu drag că nu cred că voi avea vreodată o culoare ‘normală’ a părului.”

Street Fashion of Timișoara septembrie 2015

Adelina

“Iubesc să călătoresc în locuri noi, să cunosc culturi diferite și ador să mă distrez.”

Street Fashion of Timișoara septembrie 2015

Julia

“M-am născut în Viena şi acolo am făcut şcoala. Acum sunt la facultate şi studiez landscaping pentru că îmi place foarte mult să călătoresc… hobby meu cel mai mare… travelbug, cum am puţină vacanţă eu am plecat. Lucrez pe lângă facultate, am un student job.. mai vin la Timişoara la bunici.”

Street Fashion of Timișoara septembrie 2015

Ioana

“Mă îmbrac astfel încât să mă simt comod, să mă simt eu bine cu mine. Îmi place să fiu mereu în temă cu ce se poartă şi unde pot găsi acele haine. Pentru mine e foarte important să îmi placă mie.”

Street Fashion of Timișoara septembrie 2015

Ioana

“Urmează să studiez la Royal Academy of Dramatic Arts. M-au acceptat în Londra și în două săptămâni urmează să plec. E o nebunie, abia aștept.”

Street Fashion of Timișoara septembrie 2015

Andreea

“De loc sunt din Tulcea, dar m-am mutat de 3 ani în Timişoara. M-am îndrăgostit de oraşul ăsta. Îmi place muzica rock; de filme nu prea am timp… în schimb citesc orice îmi pică în mâini. Cartea preferată: Crimă şi pedeapsă.”

Street Fashion of Timișoara septembrie 2015

About Author

Roxana Sarafolean

,,Numele meu este Rox. Imi plac hainele, bicicletele, muzica, filmele si florile de camp. Sunt o fire energica, incerc sa ma bucur de lucruri marunte, de fapte, de oameni frumosi, speciali si de povestile lor. Acestea nu se pot cumpara cu bani, ceea ce le face sa fie cu adevarat valoroase. Imi place la nebunie sa iau din energia lor sa ma incarc cu pozitivismul si optimismul oamenilor pe care ii cunosc, sa povestesc cu ei, sa ii ascult. Avem atata de multe in comun: Voi aduna toate ideile mele aici, in Altfel si pe blogul personal Fashion Street By Rox http://www.fashoniac.com/ Daca aveti poze care va plac le astept pe sara.folean21@gmail.com sa construim impreuna acest concept despre oameni ca voi, oameni Altfel’’

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.