Street Fashion of Timișoara – octombrie 2015

0

Diana

,,Îmi place să îmi petrec timpul liber împreună cu prietenii, să călătoresc, să fac poze, să urmăresc tendințele din fashion și make-up, să ascult muzică și să citesc.”

Street Fashion Timișoara octombrie 2015

Cristina

,,Sunt născută în Chicago, SUA. Am venit în ţară în anii copilăriei. Studiez la Facultatea de Arhitectură de 3 ani. În timpul liber mă pasionează dansul pe care îl practic de mică şi pictatul pe articole vestimentare şi lucrez sub numele de Unique Design. Îmi place iarna, poate şi din cauză că ziua mea este în această perioadă; sunt sigură pe mine, ceea ce găsesc foarte important la o persoană, sunt deschisă, îmi place să mă autodepăşesc zilnic cu tot ceea ce fac.”

Street Fashion Timișoara octombrie 2015

Adelina

,,Dragostea pentru copii și pentru umanitate m-a călăuzit spre o carieră pedagogică. Iubitoare de artă etruscă, de călătorii, de muzică italiană și de meditație.”

Street Fashion Timișoara octombrie 2015

Bianca

,,Am 24 de ani şi sunt o fire energică şi optimistă căreia îi place să interacţioneze cu oamenii. Ador să dansez, să fac sport pentru a mă menţine în formă şi să citesc. Atunci când vine vorba de ţinutele mele vestimentare prefer de cele mai multe ori să mă îmbrac elegant, fie că merg la birou, la un eveniment sau pur şi simplu mă plimb pe stradă.”

Street Fashion Timișoara octombrie 2015

Roberta & Clara

,,Suntem prietene de 9 ani. Ziua ei de naștere e luna aceasta, așa că vreau să îi urez în primul rând la mulți ani și mai apoi să i se îndeplinească visul de a deveni designer vestimentar! Îmi doresc ca ea să conștientizeze cât este de superbă. O iubesc. E pur și simplu o “muiere stilată”. Mereu a fost.”

Street Fashion Timișoara octombrie 2015

Mădălina

,,Consider că dincolo de valoarea materială, brandul şi modul în care alegem să combinăm unele piese vestimentare, frumuseţea unui outfit este definită de atitudinea cu care este purtat. Aleg hainele în funcţie de starea pe care o am, astfel că, în unele zile pot ajunge la o ţinută ludică sau, din contră, la una Femme fatale.”

Street Fashion Timișoara octombrie 2015

Dani

,,My greatest achievement: Am reușit să îmi înving frica de înălțimi și să îmi demonstrez că “there is no try, only do!” – proiectul meu de street art din internshipul făcut pe perioada Erasmusului în Portugalia. Mă consider un Autumn baby când vine vorba de culori şi stil; mă atrage mult stilul vestimentar din 1950 şi îmi place să mă las câteodată influenţată de el.”

Street Fashion Timișoara octombrie 2015

Flavia & Vlad

,,Mereu activă şi în mişcare în timpul săptămânii, Flavia schimbă ţinuta sport cu cea smart casual pentru ieşirile de weekend. Lui Vlad nu îi prea surâde ideea de a se despărţi de cămaşă şi sacou nici după ce programul de lucru s-a încheiat.”

Street Fashion Timișoara octombrie 2015

Beatrice

,,Am un stil de viață organizat și sănătos. Sunt fan filme horror, muzică hip hop și techno.”

Street Fashion Timișoara octombrie 2015

Iulia

,,Îmi plac hainele, îmi place să le combin în aşa fel încât să-mi caracterizeze personalitatea, dar în același timp, să mă simt comod în ele. Îmi plac oamenii, aceia care luptă pentru ceea ce vor, care ştiu să trăiască, să muncească şi să iubească cu pasiune. Aş vrea să întâlnesc mulţi oameni de acest gen, cred că ei într-adevăr pot schimba lumea.”

Street Fashion Timișoara octombrie 2015

Raluca

,,Îmi place mult ştiinţa, în special matematica, dintre toate genurile de muzică prefer rock-ul; îmi place să iau parte la activităţi culturale precum piese de teatru, operă. Mă simt o persoană diferită dar specială.”

Street Fashion Timișoara octombrie 2015

About Author

Roxana Sarafolean

,,Numele meu este Rox. Imi plac hainele, bicicletele, muzica, filmele si florile de camp. Sunt o fire energica, incerc sa ma bucur de lucruri marunte, de fapte, de oameni frumosi, speciali si de povestile lor. Acestea nu se pot cumpara cu bani, ceea ce le face sa fie cu adevarat valoroase. Imi place la nebunie sa iau din energia lor sa ma incarc cu pozitivismul si optimismul oamenilor pe care ii cunosc, sa povestesc cu ei, sa ii ascult. Avem atata de multe in comun: Voi aduna toate ideile mele aici, in Altfel si pe blogul personal Fashion Street By Rox http://www.fashoniac.com/ Daca aveti poze care va plac le astept pe sara.folean21@gmail.com sa construim impreuna acest concept despre oameni ca voi, oameni Altfel’’

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.