Street Fashion of Timișoara – noiembrie 2015

0

Dariana

“Stilul meu bate întotdeauna spre classy, cu mici influenţe contemporane. Ador culorile neutre, simt că merg amestecate în cel mai plăcut mod. Printre pasiunile mele se regăseşte moda şi make-up-ul deoarece mi se par foarte importante pentru ajustarea imaginii de sine.”

Street Fashion of Timisoara noiembrie 2015

Adelina  

“Îmi plac lucrurile simple şi asta se regăseşte şi în stilul meu vestimentar. Nu obişnuiesc să îmi cumpăr articole care sunt la modă, ci mai degrabă le aleg pe cele care mi se pare că se potrivesc cu felul meu de a fi. Aş putea spune că e un paradox, dar sunt o fire destul de visătoare şi aeriană, însă pot fi extrem de organizată şi cu picioarele pe pământ atunci când am ceva de făcut. Mă îmbrac în funcţie de starea de spirit pe care o am şi pot trece uşor de la ceva elegant, la ceva foarte casual. În general aleg culori pastelate, imprimeuri simple şi recunosc că am o slăbiciune pentru cardiganele oversized. Sunt articole care îţi pot schimba întreaga ţinută, dar cel mai important e să te simţi bine şi să simţi că eşti Tu atunci când îmbraci ceva.”

Street Fashion of Timisoara noiembrie 2015

Oana

“Long story short, I am that crazy friend who travels a lot. Pe lângă timp şi bani, îţi trebuie şi spontaneitate. Şi nu mulţi au aşa ceva. Nu cred că s-a întâmplat vreodată să nu mă gândesc la plecat pe undeva. Şi când zic plecat, mă gândesc de obicei la diferite colţuri ale ţării.”

Street Fashion of Timisoara noiembrie 2015

Mihaela  

“Adopt mai mult stilul elegant- mă simt mai comfortabil așa. Prin stilul acesta poți să-ți dezvălui creativitatea mai mult.”

Street Fashion of Timisoara noiembrie 2015

Adriana  

“Sunt o persoană norocoasă, deoarece sunt sprijinită de persoanele dragi mie, mai ales de familia mea care mă iubește necondiționat.”

Street Fashion of Timisoara noiembrie 2015

Francesca

“Despre stilul meu… vine totul de la sine. Sunt împrăştiată şi asta se vede în ceea ce port dar şi încrederea de sine se observă şi asta cred că e cel mai important. Atitudinea dă viaţă oricărui outfit, orice ai purta, dacă eşti confident about it, se vede.”

Street Fashion of Timisoara noiembrie 2015

Cristiana

“Consider că hainele pe care le porţi trebuie să reflecte ceea ce eşti tu cu adevărat. Stilul tău vestimentar este oglinda propriei personalităţi, este imaginea prin care te percepe lumea, iar mie îmi place să fiu percepută “în culori”. Iubesc să mă joc cu accesoriile, să combin nuanţe şi să ies în evidenţă doar prin lucruri care-mi plac. Iubesc să mă plimb pe stradă cu încredere, să mă simt bine în ceea ce port şi să împărtăşesc în acelaşi timp energie pozitivă celor din jur. Iubesc să zâmbesc (cel mai important accesoriu e zâmbetul, nu?!), iubesc toamna şi iubesc să mă iubesc pe mine însămi purtând haine cu… iubire:). Don’t forget, always dress to kill!”

Street Fashion of Timisoara noiembrie 2015

Judith

“Îmi place să mă îmbrac într-o mie de moduri şi să fac combinaţii îndrăzneţe. Felul în care mă îmbrac depinde de cele mai multe ori de starea de spirit dar niciodată nu mă îmbrac la întâmplare. Îmi place să “take my time” când fac câte o combinaţie. De la tocuri de 15cm şi rochii super elegante la ţinute hippie, rock, hip hop. Ador căciulile, pălăriile, şepcile. Accesoriile nu mai spun. Cred că atitudinea unei femei şi feminitatea ei vine din interior şi ea dă viaţă hainelor şi accesoriilor purtate. Ador copiii şi să lucrez cu oamenii. Momentan lucrez ca sufleur la teatru şi iubesc echipa şi ceea ce fac. Între timp “fur meserie” de la colegii mei actori şi într-o zi sunt convinsă că voi urca din nou pe scenă ca actriţă. Iubesc viaţa. O trăiesc la maxim şi iau ce e mai bun din ea.”

Street Fashion of Timisoara noiembrie 2015

Anamaria

“Cel mai mult iubesc anotimpurile reci, poate pentru că sunt născută iarna. Consider că un accesoriu potrivit la ţinuta potrivită face mult şi te scoate în evidenţă. Îmi place să fiu eu prin felul în care mă îmbrac şi cred că hainele au putere de expresie! Şi iubesc eşarfele…”

Street Fashion of Timisoara noiembrie 2015

Bianca

“Studentă la publicitate în anul 3. Iubitoare de artă, sub orice formă a ei. Descriere într-un cuvânt: wanderlust (călătoriile sunt un mod de a mă cunoaşte pe mine prin descoperirea lumii). Consider că stilul în care te îmbraci te ajută să te individualizezi. Eu sunt adepta unui stil vestimentar degajat ce este o completare a personalității mele dezinvoltă şi expansivă.”

Street Fashion of Timisoara noiembrie 2015

Jasmin

“M-am născut în Germania, dar m-am întors în România. Ambii mei părinţi sunt români. Sunt studentă în anul I la Drept. Învăţ pe zi ce trece tot mai bine limba română şi sunt suficient de ambiţioasă să termin Dreptul într-o limbă străină pentru mine. Despre stilul meu pot spune că e clasic, îmi plac ţinutele black & white, cu acestea nu dai greş niciodată şi poţi opta atât pentru un look sexy cât și pentru unul urban sau classy; tot ce ai nevoie este inspiraţie şi curaj pentru a fi tu, pentru a purta ceea ce te caracterizează.”

Street Fashion of Timisoara noiembrie 2015

About Author

Roxana Sarafolean

,,Numele meu este Rox. Imi plac hainele, bicicletele, muzica, filmele si florile de camp. Sunt o fire energica, incerc sa ma bucur de lucruri marunte, de fapte, de oameni frumosi, speciali si de povestile lor. Acestea nu se pot cumpara cu bani, ceea ce le face sa fie cu adevarat valoroase. Imi place la nebunie sa iau din energia lor sa ma incarc cu pozitivismul si optimismul oamenilor pe care ii cunosc, sa povestesc cu ei, sa ii ascult. Avem atata de multe in comun: Voi aduna toate ideile mele aici, in Altfel si pe blogul personal Fashion Street By Rox http://www.fashoniac.com/ Daca aveti poze care va plac le astept pe sara.folean21@gmail.com sa construim impreuna acest concept despre oameni ca voi, oameni Altfel’’

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.