Street Fashion of Timișoara – iunie 2015

0

Începând de luna aceasta introducem rubrica “Street Fashion”. Dar nu oricum! Inspirați de proiectul “Humans of New York” (dacă nu îl știi, merită să-l cauți!) , am hotărât să nu lăsăm doar pozele să vorbească ci și pe voi! Prin urmare, fiți cu ochii în patru, căci Roxana e peste tot și nimeni nu îi scapă!

Călina Duca

,,Modeling-ul este viaţa mea. E libertate. Nu îmi imaginez cum ar fi să stau într-un birou. Stau în București, sunt din Ploieşti şi iubesc ceea ce fac. În modeling joc mai multe roluri.”

street fashion timisoara

Iulia Maria Ilin

,,Am patru tatuaje, cel de pe picior fiind şi cel mai mare şi “la vedere”. Desenul reprezintă o căprioară cu ochii închişi, într-o stare meditativă, înconjurată de un dreamcatcher, precum o mandala. La fel ca în modă, şi în arta tatuajului există curente, modele super utilizate, o mulţime de simboluri în vogă. Există oameni cu tatuaje care au o semnificaţie aparte, reflectă convingeri, experienţe, şi alţii care aleg să facă asta din motive strict estetice. Nu judec! Personal, am dat curs ambelor stări, fără regrete ulterioare… important e să te regăseşti în propriul trup, mai mult sau mai puţin decorat.”

street fashion timisoara

Florea Maria Otilia & Edwina Gabriela Denes

,,Viaţa noastră e pe bicicletă. Nu pot să îmi imaginez cum ar fi fără. Mergem la lucru pe bicicletă, ne plimbăm. Chiar şi când suntem presate de timp tot bicicleta o alegem. Tocurile şi rochiţele nu reprezintă un impediment în calea pedalării, ba chiar se potrivesc perfect.’’

street fashion timisoara

Iulia Canea şi Deea

,,Suntem prietene de-o viaţă. Ne-am cunoscut la botezul nostru şi de atunci am rămas prietene. Grădiniţă, liceu şi acum facultate. Ne-am făcut planuri împreună despre unde vom locui şi ce facultate vom urma. Vorbim în fiecare zi.’

iulia-canea-si-deea

Evelyn

,,Sunt elevă. Vreau să devin stewardesă. Îmi place gândul că voi fi mereu plecată, îmi place să călătoresc, să cunosc oameni noi şi să mă plimb prin lume.”

street fashion timisoara

Adina Vlăduţescu

,,Iubitul meu m-a făcut să renunţ la maşină şi să aleg bicicleta. El a renunţat la maşină şi de atunci pedalăm împreună oriunde, la plimbare, la job. Înainte nu prea făceam mişcare. Acum nu concep să nu pedalez sau să fiu activă.’’

street fashion timisoara

Simona

,,Îmi iubesc ţara. Iubesc ia. Am mai multe. Mă îmbrac în funcţie de starea de spirit, nu mă îmbrac pentru a epata. Uită-te la mine şi vezi dincolo de mine.”

street fashion timisoara

About Author

Roxana Sarafolean

,,Numele meu este Rox. Imi plac hainele, bicicletele, muzica, filmele si florile de camp. Sunt o fire energica, incerc sa ma bucur de lucruri marunte, de fapte, de oameni frumosi, speciali si de povestile lor. Acestea nu se pot cumpara cu bani, ceea ce le face sa fie cu adevarat valoroase. Imi place la nebunie sa iau din energia lor sa ma incarc cu pozitivismul si optimismul oamenilor pe care ii cunosc, sa povestesc cu ei, sa ii ascult. Avem atata de multe in comun: Voi aduna toate ideile mele aici, in Altfel si pe blogul personal Fashion Street By Rox http://www.fashoniac.com/ Daca aveti poze care va plac le astept pe sara.folean21@gmail.com sa construim impreuna acest concept despre oameni ca voi, oameni Altfel’’

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.