Street Fashion of Timișoara – iulie 2015

0

Roxana

,,Am făcut modelling de la 13 ani. Trebuie să ai mereu grijă la alimentaţie, să ai mese regulate. Nu este posibil să slăbeşti mâncând haotic sau luând pastile fără să apară repercusiuni mai ales în sfera sănătăţii. O dietă echilibrată merge mână în mână cu sportul.”

street fashion timisoara

Alina

,,În câteva zile am licenţă. Vreau să o termin din timp, nu vreau să las pe ultima sută de metri. Îmi place ceea ce fac, am făcut practică la un radio şi îmi place enorm. Am ieşit, am cunoscut oameni cu care am făcut Vox-uri. Am făcut practică chiar şi într-o emisiune. Este ceea ce îmi doresc să fac pe viitor.”

street fashion timisoara

Patricia

,,Termin acum facultatea de arhitectură. Îmi place cafeaua italiană deci aleg astfel de locaţii (am făcut un semestru de studii în Palermo). De jumătate de an m-am integrat în comunitatea Timişoreană de tango. Îmi place să fiu activă. În octombrie cred că plec într-un internship în Munchen în domeniul restaurării. Aştept confirmarea Erasmus, că pe cea a firmei o am deja. Vreau să plec cu bursă. Am mai făcut un internship acum 2 veri în Malaga, timp de trei luni într-o firmă de arhitectură.”

street fashion timisoara

Elena

,,Iubesc vara, muzica, prietenii cu care ies în cluburi, la terasă şi ascultăm muzică. Vara ne simţim mai atrăgătoare, suntem mai relaxate, mai deschise la comunicare.”

street fashion timisoara

Ruxandra

,,Mereu m-a atras partea creativă a activităţilor mele. Când eram mică pictam şi desenam, făceam haine pentru păpuşi :)) şi cândva prin clasa a 6-a mi-a povestit o profesoară despre arhitectură şi mi s-a părut foarte interesantă ideea de a face aşa ceva mai departe; bineînţeles că pe atunci nu ştiam că necesită atât de multă dedicaţie meseria de arhitect. Am făcut 2 ani de meditaţii înainte de admiterea la facultate pentru că materia de admitere nu se preda niciunde. Acum după 6 ani de facultate pot spune că mă bucur că am făcut alegerea asta. Fac arhitectură cu plăcere.’

street fashion timisoara

Valeria

,,Sunt din Republica Moldova. În Timişoara sunt deja al 6-lea an. Economistă de profesie şi pasionată de fashion şi de tot ce e frumos. M-am apucat să meşteresc nişte cercei în tehnica soutache, dar nu prea am timp să “creez”. Ţinuta din această seară mi-am ales-o în culori pastelate pentru că îmi plac la nebunie şi mă asortez şi cu cerceii făcuţi în aceleaşi culori.”

street fashion timisoara

About Author

Roxana Sarafolean

,,Numele meu este Rox. Imi plac hainele, bicicletele, muzica, filmele si florile de camp. Sunt o fire energica, incerc sa ma bucur de lucruri marunte, de fapte, de oameni frumosi, speciali si de povestile lor. Acestea nu se pot cumpara cu bani, ceea ce le face sa fie cu adevarat valoroase. Imi place la nebunie sa iau din energia lor sa ma incarc cu pozitivismul si optimismul oamenilor pe care ii cunosc, sa povestesc cu ei, sa ii ascult. Avem atata de multe in comun: Voi aduna toate ideile mele aici, in Altfel si pe blogul personal Fashion Street By Rox http://www.fashoniac.com/ Daca aveti poze care va plac le astept pe sara.folean21@gmail.com sa construim impreuna acest concept despre oameni ca voi, oameni Altfel’’

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.