Street Fashion of Timișoara – februarie 2016

0

Onisim

street fashion of timisoara februarie 2016

Îmi aleg outfit-ul în funcţie de starea pe care o am, de vreme şi în funcţie de destinaţie. E important ca atunci când aleg un outfit să mă caracterizeze şi în acelaşi timp să mă simt confortabil cu acel articol/accesoriu. Îmi plac sporturile extreme. Pentru mine viaţa e un hobby.

Edith

street fashion of timisoara februarie 2016

Nu am un anumit stil vestimentar, îmi aleg outfitul în funcţie de starea mea de spirit, dar pot spune că iubesc moda mai mult decât aerul- este un element esenţial în viaţa mea. Mă consider o persoană creativă şi îmi compun propriul stil, pe care îl consider unic şi inovativ. Era jazzului este perioada care mă inspiră în ceea ce priveşte vestimentaţia- sunt fascinată de rochiile şi accesoriile din acea perioadă. Am mai multe hobby-uri, unul dintre ele fiind vânătoarea. Sunt una dintre cele mai tinere vânătorese din Banat, trebuie să accentuez faptul că vestimentaţia tradiţională vânătorească este una mai sofisticată şi mai elegantă decât s-ar crede. Îmi dedic tot timpul liber designului vestimentar.

Ingrid

street fashion of timisoara februarie 2016

Pe mine mă reprezintă cel mai bine, din punct de vedere vestimentar, combinaţiile dintre piese feminine şi elemente masculine. Prefer culorile închise pe care le combin în general cu alb. Îmi plac foarte mult contrastele feminin-masculin, inocenţă-agresivitate, alb-negru și consider că prin ele se ajunge la armonie. În general, port puţine accesorii dar îmi place ca acestea să fie unice.

Teodora

street fashion of timisoara februarie 2016

Sunt foarte pasionată de branding, styling şi tot ce ţine de haine şi accesorii. Mi-am dezvoltat natural această inclinaţie, încă de la 12 ani când am învăţat să cos şi să croiesc de la mama mea. De atunci am început să îmi fac singură haine, să accesorizez ţinute. Astfel am învăţat să mă exprim şi să comunic prin ceea ce port. Garderoba mea este foarte colorată, diversificată şi extinsă. Şi în proporţie de 80% sunt lucruri transformate de mine. Piesele la care ţin cel mai mult şi care mă fascinează sunt cele reinventate de mine din haine vintage (sau chiar din hainele mamei mele din anii ‘60-’70), pe care le-am transformat în piese cu avânt contemporan. Acum la 30 de ani, cel mai bine mă defineşte stilul eclectic casual.

Denis

street fashion of timisoara februarie 2016

Până acum 4 ani am locuit în Nordul Germaniei. Când îmi alcătuiesc outfitul, ţin cont de culoarea pantofilor; e important ca aceștia să se potrivească cu pantaloni pe care îi port sau cu puloverul. Prefer culori închise. Încerc să mă îmbrac asortat când ies în public dar şi când merg la motocros. Vestimentaţia la motocros este mult mai colorată decât ar crede multă lume. Combinaţia de culori, de la cizme până la cască sunt endless şi cu ajutorul sponsorilor mei, motobikeshop îmi este mult mai uşor să îmbrac echipamentul potrivit pentru ieşirea cu motorul.

Alexandra

street fashion of timisoara februarie 2016

Hainele nu le aleg după un criteriu anume, depinde de starea pe care o am şi de unde merg. Stilul meu e street, adică mă îmbrac cum mă simt bine. Îmbin totul într-un stil al meu, nu îmi place să copiez pe nimeni, mă îmbrac cum mă simt bine, eleganța nu e neapărat stilul meu. Outfitul meu spune mult despre personalitatea mea. Îmi place să dansez, îmi plac filmele psihologice şi SF, îmi place muzica techno şi chill.

Nicoleta

street fashion of timisoara februarie 2016

Sunt pasionată de muzică, pictură, filme, filosofie și scris. Cred însă că pasiunile mele sunt mult mai multe, dar nedescoperite. Cât despre haine, în mod sigur ele nu ne definesc întru totul, dar stilul atitudinii noastre conferă hainelor o anumită ținută, un anumit iz personal. După părerea mea, important este ca hainele să ți se potrivească cel mai mult ca stil, în funcție de ceea ce reprezinți pentru tine însuți- mai mult decât potrivirea lor din punct de vedere fizic.

Sabena

street fashion of timisoara februarie 2016

Ador gențile și hainele. Atunci când aleg un outfit, calitatea e tot ce contează pentru mine.

Andreea

street fashion of timisoara februarie 2016

Lucrez cu copiii. Îmi place toamna, cafeaua, fularele, cărţile, pisicile, labradorii. Stilul vestimentar e în funcţie de zi, de cât de repede trebuie să ajung undeva, de cum mă simt și de ce vreau să transmit.

About Author

Roxana Sarafolean

,,Numele meu este Rox. Imi plac hainele, bicicletele, muzica, filmele si florile de camp. Sunt o fire energica, incerc sa ma bucur de lucruri marunte, de fapte, de oameni frumosi, speciali si de povestile lor. Acestea nu se pot cumpara cu bani, ceea ce le face sa fie cu adevarat valoroase. Imi place la nebunie sa iau din energia lor sa ma incarc cu pozitivismul si optimismul oamenilor pe care ii cunosc, sa povestesc cu ei, sa ii ascult. Avem atata de multe in comun: Voi aduna toate ideile mele aici, in Altfel si pe blogul personal Fashion Street By Rox http://www.fashoniac.com/ Daca aveti poze care va plac le astept pe sara.folean21@gmail.com sa construim impreuna acest concept despre oameni ca voi, oameni Altfel’’

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.