Street Fashion of Timișoara – decembrie 2015

0

Maria Ioana 

“În general îmi place să fiu elegantă, consider că eleganța e o calitate. Nu este suficient să ai un costum impecabil dacă nu ai atitudinea potrivită atunci când porți acel costum. Îmi place să fiu o prezență discretă și totuși să ies în evidență prin finețe și naturalețe. Iubesc să scriu poezii, mă relaxează enorm de mult, de asemenea iubesc să mă uit la filme dar și să citesc. Iubesc să discut cu oameni despre diferite lucruri dar mai ales iubesc să îi fac să zâmbească.”

street fashion timisoara decembrie

Georgi

“Mi se pare că nu am un stil foarte bine definit- trec uşor de la elegant la casual spre sport. Nu mă gândesc seara cu ce mă îmbrac a doua zi, şi dacă fac asta, de obicei îmi schimb părerea dimineaţa. Depinde de starea de spirit cu care mă trezesc şi cât de bună e cafeaua.”

street fashion timisoara decembrie

Siuca

“Sunt imprevizibilă aşa că reuşesc de multe ori să mă surprind şi pe mine. Studiez medicina şi în ciuda timpului liber scurt pe care îl am, fug cât de des pot dintr-un oraş într-altul să-mi vizitez prietenii. Cel mai extrem sport pe care îl practic e asistatul la operaţii şi cel mai mult mă relaxez când merg la concerte hip-hop. Cât despre îmbrăcăminte… de obicei hainele pe care le port îmi exprimă starea.”

street fashion timisoara decembrie

Ana

 “Studiez în domeniul foto video, de cele mai multe ori caut frumosul în orice. Ce e frumosul pentru mine? A fi unic, a fi diferit. Apreciez toate stilurile vestimentare, dar iubesc nonconformismul. Acesta diferă de la om la om.”

street fashion timisoara decembrie

Celsea

 “Sunt o simplă studentă în anul 1, care trece prin atâtea schimbări: prieteni noi,oraş nou, locuri noi… stilul meu este unul simplu, de cele mai multe ori aleg ţinutele casual, dar pot spune că totul depinde şi de starea mea de spirit. Pot trece uşor de la o pereche de blugi, la o fustă sau o rochie. Cel mai important lucru este doar să te simţi tu bine în ceea ce alegi să porţi. Motto-ul meu preferat şi care totodată mă inspiră este: “You are wonderfully and beautifully made!

street fashion timisoara decembrie

Alexandra

“Adopt mai mult stilul elegant. Eleganța mă caracterizează pe mine. Frumuseţea este cea care îţi deschide uşile, dar şarmul şi charisma sunt cele care te ajută să obţii tot ceea ce îţi doreşti. Sunt o fată ambiţioasă, curajoasă, puternică şi prietenoasă. Ador culoarea: albastru, negru şi alb.”

street fashion timisoara decembrie

Daniela

“Stilul meu vestimentar este ca o carte de vizită, modul prin care împărtăşesc informaţii importante despre mine, ce fel de persoană sunt, obiectivele şi LifeStyle-ul meu. Consider că personalitatea şi stilul meu sunt unice, încerc mereu să fiu ca o amprentă vizuală pe care îmi place să o las pe unde merg. Sunt adepta ţinutelor cât mai interesante, îmbinând diverse nuanţe astfel încât să mă avantajeze. Sunt naturală, îmi plac lucrurile simple, iubesc hainele şi tocurile.”

street fashion timisoara decembrie

Ralu

“Pentru mine, aspectul fizic reflectă ce se află pe dinăuntrul omului și atitudinea cântărește enorm în acest sens. La fel ca și preocuparea pentru suflet, trebuie să ne preocupăm și de felul în care arătăm. Fiecare poate să își pună în valoare calitățile fizice și să își descopere punctele forte, pentru a purta ce i se potrivește mai bine. În ceea ce mă privește, nu mă pot încadra într-un stil anume tocmai pentru că îmi aleg îmbrăcămintea în funcție de dispoziție. Azi pot să port tocuri cui și rochie vaporoasă, mâine sunt în haine largi și cu ghete de soldat. Chiar și o melodie poate influența alegerea hainelor cu care decid să ies din casă. Iubesc pălăriile și accesoriile în general, însă rămân la părerea că cel mai important accesoriu este zâmbetul.”

street fashion timisoara decembrie

Alexandra

“Studentă la Jurnalism în anul I, absolventă a liceului de Arte. Sunt o persoană caldă, veselă și visătoare. Cât despre stilul meu vestimentar consider că îmi reflectă personalitatea. Cel mai mult îmi place să suprapun piesele vestimentare, să mă joc cu culorile și cu texturile. Ador accesoriile și culorile calde. Consider că atitudinea e cireașa de pe tort pentru a crea ținuta ideală. Iubesc oamenii, iubesc arta și iubesc viața.”

street fashion timisoara decembrie

Daiana

“Întotdeauna, ţinuta pe care am purtat-o, mi-a influenţat starea de spirit, de aceea îmi place să mă simt mereu pregătită de orice. Probabil şi această legătură m-a determinat să urmez o facultate de arte, mai exact modă- designul vestimentar. Ironic e faptul că, deşi trebuie să fiu la curent cu tot ce se poartă, îmi place să adopt doar piesele vestimentare care mă reprezintă, fie ele şi vintage. Sunt o fire spontană şi pasională. Ador dansul, antichitățiile şi călătoriile, care sunt adesea surse de inspiraţie pentru mine. Pun mare accent pe accesorii.”

street fashion timisoara decembrie

Alina

“Sunt studentă în anul 3 la farmacie. Îmi place foarte mult să călătoresc, să descopăr lucruri, locuri şi persoane noi. Timpul meu liber este dedicat cititului şi shopping-ului. Stilul care mă reprezintă este stilul clasic-elegant, fiind vorba despre arta simplităţi. Haina este pentru corp ceea ce corpul este pentru minte. Hainele trebuie, deci, să reflecte personalitatea noastră intimă, să ne vină bine şi să fie comode.”

street fashion timisoara decembrie

Jenny

“Stilul meu este indie rock cu puțin alternative style. Ador bijuteriile hand made și eșarfele.”

street fashion timisoara decembrie

Flavia

“Sunt o persoană sociabilă, îmi place să-mi petrec puţinul timp liber alături de persoane dragi, să citesc şi evident să merg la shopping. Îmi place să mă îmbrac în funcţie de starea de spirit, să adaptez culorile ţinutelor cu anotimpul în care mă aflu. Am momente în care mă îmbrac simplu şi foarte armonios, dar şi momente în care prefer să fiu mai dezordonată vestimentar. Oricum ar fi, mă simt întotdeauna bine cu ceea ce port.”

street fashion timisoara decembrie

Biu Braicu

“Nu îmi place să mă identific cu un anumit stil- dacă îmi place, port.. dacă nu, nu! Îmi place să cred că fiecare outfit este o capodoperă de artă purtată şi creată chiar de noi. Dacă ar trebui să dau un sfat fetelor în materie de modă este să poarte totul cu atitudine, fie că e vorba de un simplu hoodie, fie că e vorba de o rochie de seară, atitudinea este cea mai importantă. Pasiunile mele se îmbină frumos- actoria şi moda. Sunt elevă la actorie şi în acelaşi timp am un blog de fashion (www.biancabraicu.com). Am decis să îmi fac acest blog de fashion cu gândul că sunt persoane care au nevoie de inspiraţie sub formă artistică, fiind deschise la idei noi, concepte noi şi puţină nebunie. Îmi place să cred că fiecare dintre noi avem o latură artistică inside ce trebuie doar împinsă să se vadă inside out! Be different, be BIUtiful”

street fashion timisoara decembrie

About Author

Roxana Sarafolean

,,Numele meu este Rox. Imi plac hainele, bicicletele, muzica, filmele si florile de camp. Sunt o fire energica, incerc sa ma bucur de lucruri marunte, de fapte, de oameni frumosi, speciali si de povestile lor. Acestea nu se pot cumpara cu bani, ceea ce le face sa fie cu adevarat valoroase. Imi place la nebunie sa iau din energia lor sa ma incarc cu pozitivismul si optimismul oamenilor pe care ii cunosc, sa povestesc cu ei, sa ii ascult. Avem atata de multe in comun: Voi aduna toate ideile mele aici, in Altfel si pe blogul personal Fashion Street By Rox http://www.fashoniac.com/ Daca aveti poze care va plac le astept pe sara.folean21@gmail.com sa construim impreuna acest concept despre oameni ca voi, oameni Altfel’’

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.