Street Fashion of Timișoara – august 2015

0

Adrijana

“Ador vara, e anotimpul meu preferat. Mare… distracție, vacanță, soare, bronz auriu și limonadă rece.”

Street Fashion of Timisoara august 2015

 

Geanina

,,Îmi place să merg la ștrand, la mare cu prietenii, în weekenduri să ies în oraș și în club. Îmi plac costumele de baie din două piese, deoarece consider că mă avantajează mai mult la aspectul fizic pe care îl am.”

Street Fashion of Timisoara august 2015

Bianca

,,Vara eu aș descrie-o în 5 cuvinte: soare, piscină, băutură rece, distracție, compania perfectă. Ador să înot. Destinația perfectă, Grecia însă nu m-aș muta acolo cu atât mai puțin acum, având în vedere problemele financiare cu care se confruntă în momentul de față.”

Street Fashion of Timisoara august 2015

Sandra

,,Îmi place să ies în oraș, să merg la sală. Mă consider o persoană veselă și mereu dornică de distracție.”

Andreea

“Merg destul de des la ștrand deoarece îmi place, mă relaxează și mă face să mă simt bine.”

Street Fashion of Timisoara august 2015

 

Tania

,,Fac un curs de make up aici în TM, care de altfel este o pasiune de-a mea şi vreau să fac un job din asta. În rest, despre fashion, nu pot spune că e cuvântul care mă reprezintă, dar pot spune că îmi place frumosul şi consider că simplul fapt de a te îmbrăca poate fi un mod personal de a-ţi exprima viziunea ta asupra frumosului. Piesa mea vestimentară preferată şi fără de care nu aş putea ieşi din casă, e mai exact un accesoriu, şi anume geanta.

Street Fashion of Timisoara august 2015

Dana

,,Nu am un stil vestimentar anume, nici nu ştiu cum l-aş putea descrie, tind să cred că mă îndrept mai mult spre casual, dar îmi place la fel de mult să adopt şi ţinute elegante.”

Street Fashion of Timisoara august 2015

Laura

,,Am mers la prezentări să ajut prietene; nu sunt model. O văd ca pe o distracţie, relaxare, de fapt e ca joaca aia când eşti copil, când te machiai şi te făceai frumoasă şi credeai că lumea e a ta.”

Street Fashion of Timisoara august 2015

Tinela

,,Tatuajul mă reprezintă, el îmi aminteşte mereu că indiferent dacă mai avem necazuri, viaţa e frumoasă şi merită trăită.

Street Fashion of Timisoara august 2015

Heather

,,Sunt din Minessota. Dacă ai puţină dorinţă în tine, da, poţi să sari cu paraşuta. O recomand tuturor. E mai uşor cu instructor deoarece ai sentimentul de siguranţă, însă o dată ce sari singur sentimentul de libertate este unic. Bunicul meu a sărit singur la 60 de ani.”

Street Fashion of Timisoara august 2015

Lisa

,,Aştept să încep facultatea, o nouă etapă din viaţa mea! Timişoara este oraşul meu; mi-ar plăcea ca pe viitor să fie mai multe activităţi de făcut, în special vara.”

Street Fashion of Timisoara august 2015

About Author

Roxana Sarafolean

,,Numele meu este Rox. Imi plac hainele, bicicletele, muzica, filmele si florile de camp. Sunt o fire energica, incerc sa ma bucur de lucruri marunte, de fapte, de oameni frumosi, speciali si de povestile lor. Acestea nu se pot cumpara cu bani, ceea ce le face sa fie cu adevarat valoroase. Imi place la nebunie sa iau din energia lor sa ma incarc cu pozitivismul si optimismul oamenilor pe care ii cunosc, sa povestesc cu ei, sa ii ascult. Avem atata de multe in comun: Voi aduna toate ideile mele aici, in Altfel si pe blogul personal Fashion Street By Rox http://www.fashoniac.com/ Daca aveti poze care va plac le astept pe sara.folean21@gmail.com sa construim impreuna acest concept despre oameni ca voi, oameni Altfel’’

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.