Noul concept store MATHILDE, gata scos din cutie, te așteaptă să îl vizitezi

0

Entuziasm, emoții și…o colecție nou-nouță după ultimele trenduri ale sezonului de vară 2018, gata să fie încercată și asortată după preferințe de către vizitatoarele concept store-ului lansat de brandul Mathilde, în locația Iullius Mall Timișoara.

Mathilde este un brand românesc de fashion fondat în 2004, în România, care trece dincolo de limite, aducând un aer fresh și o abordare altfel, fiecărui obiect vestimentar în parte.

„Anul acesta, am pus bazele unei noi capacități de producție lângă Oradea, încercând să menținem la cote înalte fluxul productiv și calitatea creațiilor Mathilde. Acest pas ne-a încurajat să privim cu încredere spre viitor și să deschidem alte reprezentanțe Mathilde în țară. “ a menționat Răzvan Gheșea, director investiții Mathilde.

Creațiile Mathilde se remarcă printr-un stil original și atemporal, în care predomină croiurile în tendințe, personalizate cu broderii și aplicații lucrate manual. Rochiile și fustele unicat, prêt-à-porter sau speciale pentru ocazii, cu croieli fluide care pun în valoare feminitatea, bluzele cu aplicații patch work, salopetele cu detalii inedite sau cardiganele versatile sunt câteva din piesele de rezistență ale colecțiilor Mathilde.

Cea mai nouă colecție semnată de brand este alcătuită atât din piese elegante, de cocktail, cât și din ținute casual. Materiale vaporoase, rochii din voal cu imprimeuri florale, dar și cele cu dungi sunt doar câteva dintre elementele ce transformă ținutele MATHILDE în alegeri ideale pentru a fi purtate în acest sezon estival. În Timișoara, Mathilde le-a adus doamnelor și domnișoarelor prezente la eveniment nu doar zâmbetul pe buze, ci și suprize constând în vouchere și accesorii.

Noul concept store Mathilde te așteaptă pe tine și pe toate doamnele și domnișoarele cu stilul la purtător, să explorați fiecare umeraș în parte și să alegeți acele produse care să vă definitiveze o ținută, așa cum o doriți. De asemenea, www.mathilde.ro, oferă o interfață user-friendly și accesibilitate, astfel încât fiecare vizită în magazinul online să îți aducă cele mai în trend piese vestimentare.

P.S: Suntem și pe social media, www.facebook.com/MathildeRomania, www.instagram.com/mathilde.ro, www.pinterest.com/mathilderomania/, așa că nu ezita să ne faci o vizită virtuală.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.