Miss Altfel – Skirt Bike

0

Competiţie, culoare, flori, fete pe biciclete şiMiss Altfel, titlu oferit de noi în premieră anul acesta ca partener media în cadrul evenimentului SkirtBike atât de aşteptat de către doamnele şi domnişoarele din Arad.

Miss Altfel - Skirt Bike

Câteva ore frumoase pline de entuziasm şi voie bună în care am avut ocazia ne delectăm cu parada concurentelor şi remarcăm în cadrul concursului una din cele mai expresive prezenţe feminine, Andrea Bota, atât prin ţinută deosebită cât şi prin curajul și doza potrivită de emoție  cu care ne-a cucerit. Am hotărât să îi acordăm titlul de Miss Altfel, care a constat într-o ședință foto și un pictorial în revistă.

Miss Altfel - Skirt Bike

Miss Altfel este despre cum fii altfel în peisajul autohton cu care v-aţi obişnuit..nu e despre modele, despre înălţime şi măsuri perfecte..e despre atitudine..despre stil..despre cum poţi dai culoare vieţii tale alegând o ţinută simplă dar care să-ţi vină bine..care să-ţi dea încredere şi care te scoată din zona ta de confort.

Miss Altfel - Skirt Bike

Am ales o zi minunată de vara în care am descoperit naturaleţea, simplitatea şi bunul gust pot pune în valoare frumuseţea şi originalitatea fiecărei femei.

Miss Altfel - Skirt Bike

În momentul în care ne simţim bine cu ceea ce purtăm şi ştim ne evidenţiem calităţile şi ascundem micile defecte, putem deveni vizibili în cu totul altă lumină pentru cei din jurul nostru care pot vedea în oricare din noi un model.

Miss Altfel - Skirt Bike

A fost o provocare atât pentru Andrea, cât şi pentru noi şi am reuşit astfel legăm o poveste frumoasă în care natura îşi pune amprenta cel mai bine evidenţiind atât textura şiculoarea ţinutelor alese cât şi trăsăturile deosebite puse în valoare cu ajutorul stiliştilor.

Miss Altfel - Skirt Bike

Am reuşit regăsim în privirea ei acea strălucire atât de bine surprinsă de aparatul foto pe care doar atunci când te simţi cu adevărat frumoasă şi în elementul tău, o poţi exprima.

Miss Altfel: Andrea Bota
Make-up : Gizela Bereczki
Hair: Salon HAF pro-fashion
Outfit: Chic by Vali Ciobanu
Photo: Silviu Cozma – Dubluq
Text Ancuța Ciortea

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.