Mama Toamnă

0

Joi seară (06.11.2014) am discutat cu Veronica Culea (make-up artist) pentru prima oară. Ea postase un anunţ pe grupul meu de facebook dedicat fotografilor şi fotomodelelor, prin intermediul căruia spunea că are nevoie de un fotograf. I-am trimis o cerere de prietenie pe facebook apoi un mesaj, în care am rugat-o să îmi dea mai multe detalii despre ceea ce vrea să facă. Răspunsul ei a venit destul de repede. Mi-a arătat nişte fotografii cu femei întinse în iarbă sau printre frunze apoi i-am spus că aş fi mai mult decât încântat să fac eu shooting-ul, cu atât mai mult cu cât discutasem cu modelul (Anamaria Romoşan), înainte de a vorbi cu Veronica, să facem ceva de genul acesta, dar să folosim frunze pe post de rochiţă.

Lucrurile s-au pus în mişcare destul de repede, căci a două zi dimineaţa ne-am întâlnit la Salon Vial pentru a i se aranja părul şi pentru a fi machiată. La ora 14 eram, deja, în parcul dendrologic de la Bazoșu Nou, unde, împreună cu Veronica, am început să îmbrăcăm modelul în culorile toamnei.

Tema proiectului este mai mult decât evidentă, şi anume toamna. Prin acest shooting am vrut să scoatem şi mai mult în evidenţă frumuseţea şi magnitudinea acestui anotimp. (wich, by the way, is my favourite one)

toamna printre frunze

DSC_5110

DSC_5103

DSC_5081

MUA: VERONICA CULEA
FOTO: CRISTIAN LOLE
MODEL: ANAMARIA ROMOȘAN
HAIR: SALON VIAL

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.