Fashion trip – Stația următoare: Ținutele de primăvară #unbarbatpezi

0

Data trecută vă dădeam ca temă de casă: ce ținute alegem pentru acest început firav de primăvară cu puternice accente de vară?

Ținutele de primăvară

Călătoria în fashion începe mereu cu piesele de bază. Da, da și în modă avem diverse excursii, drumuri de făcut, fie la magazin să ne luăm accesoriile, fie să ne alegem ținutele. Un alt drum este cel în fața oglinzii. Acolo ne asumăm ceea ce îmbrăcăm.

Ținutele de primăvară

Lunile care vin sunt pline de plecări/deplasări pentru câteva zile. De multe ori nu știm ce să luăm cu noi sau câte ținute ne trebuie. E greu când pleci pentru 2 zile să alegi ținutele potrivite. Ei bine, eu am făcut un mic bagaj necesar atunci când plecăm, să zicem, într-un city break. Trebuie să învățăm să ne facem bagajul “smart usual”, fără ținute și accesorii care le luăm doar așa “în caz că…”.

Ținutele de primăvară

Primul lucru de care avem nevoie este o geantă, care să arate bine și să nu ne incomodeze. Eu am ales o geantă neagră simplă, suficient de mare să pot sa îmi pun ce am nevoie de vineri până duminica când mă întorc.

Ținutele de primăvară

Înainte să ne apucăm de bagaj ar trebui să vedem cum este vremea. Am aflat asta și se pare că avem de-a face cu o primăvara ploioasă, ceea ce înseamnă că luam obligatoriu trench -ul cu noi.

Ținutele de primăvară

Să ne apucăm de bagaj. Obligatoriu avem nevoie de 2 tricouri, o pereche de pantaloni, o cămașă, în cazul în care mergem la restaurant sau club, accesorii pentru cele două zile, încălțăminte, aici fie luăm o pereche de pantofi versatili care să ne servească pentru ambele zile, fie… pentru pretențioși, punem o pereche de pantofi în bagaj. Astfel bagajul e făcut, închidem geanta și suntem gata de plecare.

Ținutele de primăvară

Distracție oriunde mergeți și nu uitați, stilul este ceea ce vă reprezintă.

Ținutele de primăvară

Până data viitoare aștept de la voi poze cu ținute pentru călătorie, și hai să ne pregătim pentru petrecerile de la piscina și pentru ținutele lejere de vară.

Ținutele de primăvară

Mulțumiri pentru accesorii Anca Ratz și pentru locație Gara CFR Arad și Astra Transcarpatica.

text: Paul Micșa
#unbarbatpezi
Foto: Dusan Mereniuc

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.