Evergreenul cel de toate zilele #unbarbatpezi

0

Data trecută v-am lansat o provocare, și anume să vă gândiți la o piesă evergreen. Mie îmi este greu să spun că am doar o piesă evergreen. De aceea propun să vedem ce anume ar trebui să avem fiecare în dulap.

Știu, multora dintre voi vă place să vă îmbrăcați comod și confortabil, de aceea una din piesele evergreen în ținuta unui bărbat este: TRICOUL.

piesa evergreen tricoul

DA!!! Ați citit bine, tricoul este un articol vestimentar care poate face o ținută sport, casual sau, de ce nu, una office. Am făcut câteva combinații de piese care vă vor inspira și vă vor ajuta să creați ținute comode și cu stil.

piesa evergreen tricoul

Am ales un trench, un articol vestimentar care ne ajută să facem trecerea de la iarnă la primăvară, am mai ales și un sacou casual pe care îl putem purta la muncă, sacou care peste tricou arată minunat. Un alt articol vestimentar este un sacou elegant care va da un aer elegant tricoului, piesa noastră evergreen. Această ținută devine una de seară în cazul în care avem de mers undeva gen petrecere sau de ce nu o întâlnire, și avem doar aceste articole la îndemână.

piesa evergreen tricoul

Mulțumesc de această data Vali Ciobanu pentru articolele vestimentare care vin în completarea piesei de rezistență, și anume tricoul.

Tu cine vrei să fii astăzi?

Până data viitoare vă provoc să vă gândiți la ce ținute trebuie să avem pentru început de primăvară. Pentru mai multe, vă astept pe Facebook.

piesa evergreen tricoul

Text: Paul Micșa
Photo: Dușan Mereniuc
Ținute: Chic by Vali Ciobanu

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.