Descoperă noua colecţie Louis Purple a acestui sezon toamnă-iarnă 2015/2016

0

Noul sezon este un prilej pentru o schimbare de garderobă. Louis Purple vă invită să descoperiţi noile tendinţe, cu ţinute lejere, comode şi elegante, ce surprind prin calitate la un preţ corect.

Brand exclusiv masculin, prin lanţul său de magazine, retailerul Louis Purple oferă bărbaţilor produse ready to wear dar şi made to measure. Gama de produse Ready to Wear îmbracă un adevărat gentleman din cap până în picioare, cu articole business, smart casual dar şi ceremonie, în zona Made to Measure, oferindu-i-se acestuia posibilitatea de a-şi exprima stilul personal aşa cum îşi doreşte.

În noul sezon, creaţiile designerilor Louis Purple împletesc tradiţia cu tehnologia de ultimă oră, prin cele două linii de produse: Half Canvas sau Semi-Traditional şi Full Canvas sau Traditional.

Ţinutele realizate Semi-Traditional sunt lejere şi preiau forma corpului, reverul păstrându-şi o formă naturală. Plastronul (structura din interiorul sacoului) este din lână şi păr natural de cal, fiind aplicat doar în zona pieptului. Fixarea acestuia se realizează prin termocolare, ceea ce oferă în acelaşi timp calitate şi rezistenţă, la un preţ rezonabil.

Creațiile Traditionale Louis Purple, ating cele mai înalte standarde, în realizarea lor folosindu-se procedee şi tehnici care şi-au demonstrat calităţile în timp. Plastronul, la acest tip de construcţie, tăiat după forma hainei, coboară de la umăr până sub buzunar şi este cusut manual de lâna exterioară a sacoului. Pe măsură ce este purtată, haina preia forma corpului, conturând un look curat şi natural. Realizat în mare parte manual, un sacou tradiţional Louis Purple are un preţ mai ridicat decât unul semi-tradiţional, însă raportul calitate preţ este cel mai bun din piaţă.

În colecţia Toamna/Iarnă 2015-2016 materialele folosite sunt exclusiv de la ţesătorii prestigioase, cum ar fi: Vitale Barberis Canonico, Cerutti, Reda, Loro Piana sau Dormeuil. Parteneriatele stabilite de Louis Purple cu acestea, se traduc în preţuri mai mici, ce permit menţinerea costurilor reduse, fără a face rabat în calitate.

Ineditul acestei colecţii sunt sacourile „Baby Camelo”, realizate din ţesături deosebite din lână de cămilă, călduroase şi plăcute la atingere. De asemenea, un plus îl aduc costumele denumite „Travel Suit” realizate din materiale ce nu se șifonează şi paltoanele din ţesături Fratelli Bacci cu 80% lână şi 20% caşmir.

În zilele răcoroase şi ploioase de toamnă, vestele, gecile şi trench-urile Louis Purple sunt o bună opţiune, prin modelele realizate din ţesături speciale, rezistente la apă, impermeabile, dar în acelaşi timp comode şi respirabile.

Culorile din noua colecţie au fost atent selecţionate pentru toate tipurile de ţesătură, urmând tendinţele acestui sezon. Predomină astfel: bordeauxul, marsala, verdele dar şi albastrul royal.

accesorii louis purple

Pentru un plus de stil şi personalitate accesoriile completează orice ţinută. Butoni, batiste, papioane, eşarfe, cravate şi curele într-o mare varietate de modele, se găsesc în toate magazinele Louis Purple din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

Pentru mai multe detalii puteţi vizita site-ul www.louispurple.com şi pagina de Facebook: https://www.facebook.com/louispurple

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.