Cum să îţi accesorizezi ţinuta de plajă

0

În sfârşit a venit vara, aşa că este momentul să ne scoatem costumele de baie şi să ne relaxăm pe marginea piscinei, pe malul unui lac sau la mare. Deşi în fiecare an apar o multitudine de modele noi în ton cu trendurile actuale, anul acesta economiseşte bani şi caută să îţi înnoieşti look-ul prin asocierea unor accesorii specifice şi trendy. Până la urmă accesorizarea te salvează din orice situaţie şi da, chiar şi ţinuta de plajă poate şi ar trebui să conţină accesorii.

Pentru că este foarte cald şi tu vrei să te simţi cât mai în largul tău atât pe uscat cât şi în apă, alege accesorii uşoare care să nu îţi îngreuneze mişcarea şi nu uita de drumul spre plajă pe care îl poţi presăra cu tot felul de elemente vesele şi văratice.

Un ‘must’ în materie de accesorizare, dar şi cu rol de protecţie îl au ochelarii de soare şi pălăriile, însă şi eşarfele legate pe post de turban sau înnodate printre şuviţele de păr. Bijuteriile au rolul lor estetic şi stilistic, totuşi nu exagera cu numărul şi mărimea lor, o brăţară discretă, o pereche veselă de cercei sau un colier statement este de ajuns pentru a reda viaţă costumului de baie de anul trecut.

Colour Boom

Pe lângă buna dispoziţie şi energia pozitivă ce ţi-o vor transmite culorile în tonuri puternice, vei bifa cu uşurinţă unul dintre trend-urile mari ale verii. Culori neon sau nuanţe saturate în combinaţie cu un costum nude sau uni sunt ideale pentru un look perfect de plajă sau, de ce nu, adaugă accesoriile colorate unui costum pe măsură pentru un boom maxim de culori.
colour boom

Boho Cool

Romantică, boemă, sau doar cu o atitudine degajată, profită de ţinuta de plajă pentru a aduce elemente şi culori din natură – pene, paie, imitaţii de texturi naturale şi culori telurice, neutre cu mici pete de culoare. Vibrează în ton cu natura cu un look care te va face să arăţi stylish şi potrivit fie că eşti la mare, la piscină sau pe pontonul unui lac.
boho cool

Soft Touch

Dacă trend-urile nu sunt punctul tău forte ‘keep it classy’ cu un outfit uşor de plajă. Pălăria de paie cu bor larg, geantă de plajă eco şi espadrilele delicate te vor transforma într-o apariţie feminină şi delicată. Pentru un strop de culoare adaugă o pereche de cercei şi o brăţară cu mici accente de culoare, altfel vei risca să pari ternă şi vei simţi că îţi lipseşte ceva.
soft touch

 
text: Mădălina Gugilă
sursă foto: dollarphotoclub

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.