Cum purtăm CROP TOP-UL…toamna?

0

Cea mai IN piesă vestimentară a verii a fost cu siguranţă crop top-ul. Mă îndoiesc că ar mai fi vreo persoană care să nu cunoască top-ul cropuit sau să nu îl dorească în garderobă. Indiferent de siluetă sau stil personal, crop top-ul se metamorfozează constant, adaptându-se chiar şi la cele mai aspre cerinţe, situaţii, conformaţii şi trend-uri. Copilul rebel al perioadei ’90, topul cu vedere la abdomen a revenit în forţă, aşa că nu vă grăbiţi să îl înlăturaţi odată cu trierea hainelor de vară. Toamna aceasta, crop top-ul se poartă în combinaţii cuminţi, feminine şi stilate, aşa că uită de look-urile tipice, sexy, sport sau edgy.

Ştiu că vă gândiţi că un top scurt merge mână în mână cu un abdomen plat sau lucrat însă formele diverse pe care le capătă această piesă permit abordarea lui chiar şi de siluetele clepsidră sau pară. Căutaţi top-uri mai lărguţe sau croiuri drepte, cu mai multă vedere la spate decât la zona abdominală, cu mâneci volumetrice sau cu detalii grafice menite să subţieze talia sau purtaţi cu îndrăzneală piese cut-out,bandage sau tip bustieră dacă vă permite silueta.

Cum integrăm crop top-ul într-o ţinută de toamnă? Există câteva combinaţii câştigătoare care te vor pune în evidenţă în sezonul rece. Poartă-l cu o fustă creion sau cloş, neapărat cu talie înaltă şi un blazer masculin deasupra, sau combină-l cu o pereche de pantaloni palazzo cu talie înaltă pentru pentru un look cu adevărat stylish. Un pantalon palazzo bine croit îţi va alungi şi subţia silueta şi îţi vor permite să îi asociezi unui top scurt, pentru o ţinută demnă chiar şi de un prânz de afaceri sau o zi la birou. Pentru a-ţi completa look-ul şi a te proteja de ploaie, ia cu tine şi trench-ul basic şi poate o pălărie de fetru sau lână cu boruri largi. După job schimbă trench-ul cu o geacă moto de piele şi aplică-ți o linie neagră de tuş şi un ruj intens pentru o ieşire în oraş sau o cină romantică. Toamna se va transforma instant în sezonul tău preferat!

Îmbrăcăminte: Sofia Afrenie
Foto: Amalia Gaiță
Model: Cristina Siminiceanu

text: Mădălina Gugilă

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.