Cravata

0

Cravata este acea piesă de rezistenţă care “înoadă” aspectul unui gentleman. Ea este cea care atrage atenţia asupra feței, dă aspectul unui trunchi prelungit şi cel mai important, aduce o pată de culoare unei ţinute business care poate părea uneori plictisitoare.

Dacă eşti un bărbat, ceea ce este cel mai probabil, care citeşti acest articol, şansele sunt destul de mari ca într-o zi să fi nevoit să-ţi faci un nod în jurul gâtului, la propriu. Fie că este pentru un interviu, sau că jobul îţi cere o ţinută business sau poate chiar la nunta ta … sub nici o formă nu ai cum să scapi de acest ştreang care îţi oferă un aer matur de om important.

Pentru că ţinem la ţinuta ta, şi vrem să te ajutăm să arăţi cât mai bine în cel mai simplu mod cu putinţă, iată câteva modele de noduri pentru cravată, uşor de urmărit şi realizat.

noduri la cravata

 

Sursă foto: dollarphotoclub

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.