Cinemagraph – O Tehnica Inovatoare

0

Iulius Mall Timișoara revoluționează shopping-ul online. Capitala trendurilor vine cu un concept inedit și inovator, odată cu începutul sezonului de vară.

Astfel, se lansează primul catalog de tip cinemagraph, o tehnică ce combină arta video cu cea fotografică, într-un mod armonios și plăcut, făcut să anime și să încânte privirile oamenilor.

Spring Selection 2017 aduce ultimele tendințe din modă într-o manieră dinamică de prezentare, surprinzând piese vestimentare din cele mai noi colecții. Cadrele din Iullius Mall Timișoara și din clădirea de birouri a ansamblului Openville au fost atent selecționate, pentru a reda ideea de stil și eleganță.

Descoperă catalogul animat al Iulius Mall Timișoara pe: www.iuliusmall.com/timisoara/fashion, și lasă-te surprins de experiența cumpărăturilor într-un mod neașteptat și exclusiv. Bucură-te de noua colecție și trăiește emoția la Iulius Mall!

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.