Ce trebuie să ştii când pleci în căutarea costumului de baie

0

Odată cu deschiderea sezonului estival, începe căutarea pentru costumul de baie perfect. Fiecare femeie este însă diferită, de la forma corpului până la preferințele ce țin de stil. În timp ce unele sunt atrase de eleganță și minimalism, altele sunt adeptele unui design deosebit, cu imprimeuri vii, iar altele preferă confortul și pun funcționalitatea pe primul loc. Sofiaman, cel mai mare producător de îmbrăcăminte de casă și de noapte din România, face un update ținutei de plajă și aduce în atenția ta noua colecție de costume de baie și accesorii Lisca.

 

Pentru că punem întotdeauna nevoia ta pe primul plan, am pregătit pentru tine un mic ghid pentru când vei porni în căutarea costumului de baie perfect. Te aşteptăm la Sofiaman să discutăm mai multe despre cum să-ţi găseşti modelul mulat pe tipologia corpului tău, dar până atunci te invităm să arunci un ochi peste câteva din lucrurile pe care trebuie să le iei în considerare atunci când îţi alegi un costum de baie.

Ce să faci când te duci să-ţi cumperi un costum de baie:

  • Poartă un chilot tanga în ziua cumpărăturilor. Astfel, când probezi costumul, nu vei vedea o altă culoare sau o altă linie a slipului şi îţi vei da mai bine seama cum arată pe tine
  • Fii epilată şi, eventual, puţin bronzată. Efectul complet este diferit şi vei avea o imagine mai bună despre cum vei arăta pe plajă.
  • Fă cumpărături la începutul sezonului. Nu aştepta până când încep reducerile pentru că, pe de-o parte va fi aglomerat în magazin şi, de pe de altă parte, e posibil să nu mai găseşti mărimea ta. La Sofiaman te aşteaptă costumele de baie încă din luna mai.
  • Încearcă cât mai multe stiluri. Costumele de baie sunt ca blugii – trebuie să probezi câteva perechi până să o găseşti pe cea perfectă. Şi ţine minte – stilul care ţi-a stat bine în urmă cu 5 ani e posibil să nu te mai avantajeze astăzi. Croielile costumelor de baie se schimbă odată cu evoluţia modei, iar la fel se schimbă şi corpul nostru. Personalul amabil de la Sofiaman îţi va pune la dispoziţie diferite modele de costume de baie iar cabina de probă super confortabilă te va face să te simţi în largul tău şi să iei cea mai bună decizie.
  • Pune-ţi în valoare atuurile. Da, ok, poate nu ai corpul unui model care apare în FHM, majoritatea dintre noi nu avem. Dar fii indulgentă cu tine şi subliniază-ţi punctele forte. Dacă ai un decolteu frumos, caută un costum de baie întreg (sau tankini), foarte decoltat. Dacă ai picioare interminabile, găseşte un costum de baie al cărui slip are răscroiala înaltă.

Ce să NU faci când te duci să îţi cumperi un costum de baie

  • Nu pleca la cumpărături după ce ai mâncat. Dacă te simţi umflată sau eşti balonată, e posibil să ai nevoie de o mărime mai mare. Aşa că e de preferat să pleci la cumpărături cât mai devreme, dimineaţa, dar asta nu înseamnă neapărat pe stomacul gol!
  • Nu-ţi cumpăra costum de baie când eşti la PMS (perioada pre-menstruală). Nu este o idee bună să încerci costume de baie când corpul îţi reţine apă sau când nu te simţi în apele tale. Mai aşteaptă o săptămână.
  • Nu te grăbi şi nu dispera. Găsirea costumului de baie potrivit este un proces îndelungat. Să nu fii surprinsă dacă vei avea nevoie de ceva timp ca să-ţi găseşti costumul de baie perfect.
  • Nu încerca o singură măsură. Chiar dacă în mod normal porţi un 40 la haine, sunt şanse să te prindă mai bine un 42 la costumul de baie. E de preferat să porţi un costum de baie care-ţi vine bine cu adevărat, în loc să porţi unul care-ţi lasă urme pe piele din cauză că e strâmt, dar este “măsura” ta!

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.