Artisan D’amour – arta de-a fi femeie

0

Frumusețea vine din interior, știm toate acest lucru, însă nu e niciodată greșit să o scoatem și în exterior. Și când spun asta, mă refer la toate zilele și serile în care purtăm o brățară fină care cade ușor pe încheietură, o pereche de stiletto care îți pun în valoare gleznele subțiri sau o rochie absolut superbă ce-ți conferă acel aer aparte. Însă ceea ce se vede la exterior este rezultatul a ceea ce purtăm pe interior. Un sutien, spre exemplu, senzual, asortat unui slip, poate ușor obraznic, cu siguranță nu se va vedea, însă se va simți. Puterea interiorului, și la propriu și la figurat, este cea care oferă senzualitatea desăvârșită.

Gândește-te doar la faptul, că atunci când alcătuiești o ținută primul lucru pe care îl îmbraci este lenjeria intimă. Ce spui de-o bretea jucăușă, sau de ce nu, mai multe, care se întrevăd printr-un top diafan, împletindu-ți trupul sau un dres, ce poate părea banal la prima privire, însă care ascunde o linie erotică, într-un sens pur, niciodată vulgar, articulat într-un toc cui căruia doar tu îi cunoști secretul. Lasă restul pradă imaginației și emană misterul prin prisma atitudinii.

Artisan D’amour timisoara

Accesorizează-ți lenjeria doar cu câțiva stropi de parfum fin în zonele în care îți dorești să fi sărutată, așa cum spunea cândva Coco Chanel, iar mai apoi ținuta efectivă va veni de la sine.

Îndrăznește să vibrezi și cunoaște faptul că tu îți poți crea singură fericirea. Căci, vorbim despre esență, nu? Și dacă tot amintim de ea, atunci știi cum se spune, că esențele tari se țin în sticluțe mici, iar acest lucru mă duce cu găndul la mister. Tu ești femeie și tocmai asta reprezintă putere. Poartă-ți feminitatea, dar lasă numai evidentul să se vadă, în rest să rămâi o enigmă.

Iar pentru ca fantezia să fie completă, Artisan D’Amour îi invită și pe domnii care caută cadouri unice pentru acea doamnă specială din viața lor să pășească în lumea noastră rafinată, fiindcă, în fond, oricărei femei îi place să fie surprinsă. Până și cele mai exclusiviste gusturi pot fi satisfăcute la noi, iar un cadou pentru ea poate fi savurat și în doi. Un cadou deosebit spune mai multe decât lasă să se vadă. Imaginația nu are limite aici. Lasă-ne să te inspirăm!

Artisan D’amour timisoara

Locul în care feminitatea își atinge absolutul este Artisan D’amour, unde am înțeles că plăcerea doar noi o putem explora. Senzualitatea și mai mult decât atât, iubirea de sine și frumos, zace în interior și ne suntem datoare nouă să le descoperim. De multe ori ne lăsăm furate de viețile cotidiene, de griji și de responsabilități, dar nu uita că ai dreptul și meriți răsfățul suprem. Te asigur. Și asta vine de la o femeie pentru o femeie, la fel cum și brandul s-a născut dintr-o femeie pentru femeia din fiecare. Așa că îngăduie-ți plăcerea și satisfă-ți-o, depășind limitele și sfidând regulile. Ai dreptul să fii frumoasă! Meriți să fii senzuală! Amorezează-te de tine!

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.