40 de ani, același outfit

0

Există vedete care nu ar purta niciodată aceași rochie de designer de două ori la rând, cu atât mai puțin aceași cămașă din poliester și pulover de culoarea cafelei timp de 40 de ani. Profesorul de sport Dale Irby de la școala Prestonwood Elementary din Richardson, SUA, s-a fotografiat îmbrăcat în același outfit 40 de ani la rând, pentru poza din anuarul școlii. Totul a început în 1974, când profesorul și-a dat seama că a purtat același outfit pentru poza de final de an, pe care îl purtase și în 1973.

“Am fost foarte jenat când am primit pozele înapoi în al doilea an și mi-am dat seama că am purtat aceleași haine ca și cu un an înainte”, mărturisește Dale Irby. Însă cea care a venit cu năstrușnica idee a fost soția lui, Cathy, care a glumit pe seama situației și l-a provocat pe Dale să poarte același outfit și anul următor. “După cinci ani”, a spus profesorul, “a fost ca și cum: de ce m-aș opri?”. Chiar dacă hainele au ajuns să nu i se mai potrivească în timp, Dale le aduce la școală în ziua pentru poze, ca să le poarte exclusiv la ședința foto.

profesor sua

Tu ce crezi despre ideea profesorului? Aștept părerea ta în secțiunea de comentarii de mai jos.

via: dallasnews.com

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.