[e-spres-oh] lansează The Pro Bono Initiative

0

Compania timișoreană de dezvoltare software [e-spres-oh] lansează „The Pro Bono Initiative”, o inițiativă prin care organizații non-profit pot beneficia de servicii premium de dezvoltare web. Acest demers vine pentru a ajuta proiectele pro-comunitate pe care organizațiile non-profit din Timișoara și din România le desfășoară.

[e-spres-oh] există de mai mult de 4 ani pe piața românească de IT, însă serviciile pe care le-a oferit până acum au fost exclusiv pentru companii din străinătate. Atât biroul din Timișoara, cât și cel din Oradea, sunt cunoscute ca fiind printre cele mai nonconformiste și inovatoare spații de lucru din România.

Mai mult decât atât, însă, membrii echipelor care lucrează la [e-spres-oh] sunt programatori dedicați, care cred în proiectele la creșterea cărora participă activ. De-a lungul anilor, echipa a dobândit experință considerabilă în dezvoltarea de aplicații și platforme web, fiind tot mai apreciată de către clienții săi. Printre proiectele din portofoliu amintim o platformă de e-learning și o platformă de administrare pentru o companie de aviație, toate desfășurându-se pe o perioadă de minim 6 luni. În afară de proiectele interne, [e-spres-oh] s-a implicat activ și în activitatea comunității locale, prin găzduirea de meetup-uri tehnice și sponsorizarea unor evenimente culturale din Timișoara.

Inițiativa de a oferi servicii gratuite organizațiilor vine pe fondul unei experiențe extensive și a dorinței de a ajuta activ comunitatea locală și națională. O echipă de programatori va fi dedicată câte unui proiect pro bono pentru o organizație non-profit. Pentru a beneficia de aceste servicii, organizațiile care desfășoară proiecte pentru comunitate trebuie să completeze formularul de aplicare pe site-ul dedicat Inițiativei Pro Bono. Perioada de aplicare este deschisă pentru o lună, după care va urma o selecție a proiectelor care vor beneficia de serviciile [e-spres-oh] și dezvoltarea propriu-zisă.

Prima serie de înscrieri va fi deschisă până în data de 31 mai. Organizațiile care nu reușesc să se înscrie sau nu sunt alese în prima tranșă de înscrieri, însă, vor mai avea șansa de a se înscrie din nou, după 3 luni.

Pentru mai multe informații, accesați site-ul www.e-spres-oh.com/probono sau trimiteți un e-mail la adresa info@e-spres-oh.com.

[e-spres-oh] este o companie timișoreană care oferă servicii de dezvoltare web. Membrii echipei sunt programatori care cred în proiectele pe care le desfășoară și se dedică acestora. Compania a fost înființată în 2012 de către Ștefan Szakal, iar în 2016 echipa este formată din 45 de oameni, în Timișoara și în Oradea.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.