Cele mai ciudate meserii din lume

0

Crezi că ocupația ta este monotonă? Probabil că e în comparație cu unele dintre cele mai neobișnuite meserii din lume. Unele sunt periculoase, unele scârboase, pe când altele sunt de vis.

Degustator de mâncare animală

Cineva trebuie să o facă și pe asta, să testeze ce înghit prietenii noștri blănoși. Nu numai că trebuie să se asigure că miroase și are un gust bun, trebuie să o mestece pentru a garanta o consistență și o alimentație corectă pentru animalele noastre preferate. Ei bine, dacă nu o poți băga în gură, nu te aștepta ca și câinele tău să o facă.

“Giugiulitor” șef        

Exact, ai auzit bine, meseria asta se practică în Japonia într-o cafenea unde pentru un dolar, poți fi strâns în brațe de o femeie reală. Cauți pe cineva pentru o conversație și puțin contact uman, pentru 60 de dolari pe oră visul poate deveni realitate.

Tester de topogane cu apă

Pare ocupația perfectă. Călătorești pe cheltuiala firmei și vizitezi parcuri acvatice, unde testezi topoganele cu apă. Atenție, fișa postului spune clar, clasificarea topoganelor se face conform următorilor factori: împroșcarea apei și factorul de adrenalină.

Îndesător de persoane în metrou

Împinge tare și cu determinare, calitate ce trebuie să o ai dacă vrei să lucrezi în Japonia la gura metroului. Guvernul japonez angajează personal ca să îndese oamenii în metrou la orele de vârf pentru a exploata la maxim tot spațiul liber.

Mulgător de șerpi

Veninul de șarpe este esențial pentru cercetările din domeniul medical și științific pentru elaborarea anumitor vaccinuri și medicamente. Poate ești puțin nervos când vii la muncă, este o meserie riscantă, dar și plină de satisfacții pentru care trebuie să ai o mână fermă.

Bocitoare

O meserie cu vechime în unele părți ale lumii, care pentru unii înseamnă o ocupație de suces. Plata se face în urma bocelilor și lacrimilor vărsate, obiectivul final fiind crearea unei atmosfere triste. În Anglia există și un serviciu onlinerentamourner.co.uk.

Somnoros profesionist

Dacă ești una dintre acele persoane care se chinuie dimineața să se ridice din pat și preferi să lenevești toată ziua, atunci e meseria potrivită pentru tine. Acești somnoroși iau parte la studii și cercetări despre somn. O ocupație de vis!

Gumist

Suflă și evaluează baloanele gumei de mestecat pentru a-ți câștiga existența. O groază de muncă se află în spatele realizării bucății de gumă perfecte. Mirosul și gustul sunt armele care fac legătura între oamenii de marketing și cercetătorii care crează aroma ideală.

Pipăitor al feței

Te-ai întrebat vreodată cum companiile de înfrumusețare afirmă cu certitudine că produsul lor îți lasă o piele catifelată? Ei bine, o persoană face asta pentru ei. Stă  toata ziua și pipăie modele pentru a observa cât de netedă și delicată este pielea unei persoane după aplicarea produsului.

Inspector al mirosului

Deodorantul tău nu funcționează din pură întâmplare. Această muncă este realizată de profesioniști dotați cu un nas fin pentru adulmecarea mirosului neplăcut de sub braț. Ei asigură funcționarea corectă a deodorantului atunci când iese pe piață.

sursă foto: dollarphotoclub

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.