Trucuri de machiaj pentru dimineţile grăbite

0

Toate am avut parte de acele dimineţi în care te lupţi pentru a începe ziua şi totul pare că se mişcă cu încetinitorul. Nimic nu ţi se potriveşte iar ceasul nu se opreşte pentru nici o secundă în faţa oglinzii. Înainte să îţi dai seama, timpul a trecut iar machiajul nu este gata şi trebuie să te decizi dacă merită să îi laşi pe colegii tăi să te vadă fără machiaj. Ştiu că pare mai uşor să arunci pe cap o pălărie de plajă cu boruri largi pentru a-ţi acoperi faţa, dar din fericire există trucuri care te pot ajuta să arăţi perfect în doar câteva minute. Trucuri simple şi rapide care îţi vor oferi un aspect fresh şi odihnit, şi cel mai important se pot face în doar 10 minute!

Prea mult fond de ten strică! – Prea mult fond de ten duce întotdeauna la un aspect nenatural şi să fim serioşi: Halloweenul e doar o dată pe an! Economiseşte timpul pierdut cu aplicarea fondului de ten şi aplică doar puţină pudră în zonele cu probleme de pe faţa ta. Foloseşte fondul de ten numai atunci când este absolut necesar şi nu-ţi fie frică să laşi propria piele să strălucească.

Un face-lift, fără timpul de recuperare – Aplică un blush luminos pe pomeţi. Acest lucru va da mai multă culoare feței tale şi va da impresia că ai avut mai mult timp decât aveai nevoie pentru machiajul de dimineaţă. În momentul aplicării fardului de obraz, începe de la punctul în care linia părului se întâlneşte cu urechea şi aplică pe orizontal. Evitând aplicarea blush-ului pe diagonală sau în jos, obrazul tău va fi mai închis la linia părului creând astfel un aspect mai tineresc.

Fără liner, fără probleme! – De ce să nu renunţi la conturul de ochi într-o clipită şi să încerci o altă tehnică? Ţine un card de credit sau orice alt card deasupra genelor superioare şi mişcă peria rimelului înainte şi înapoi la rădăcină. Acest lucru te ajută să aplici un strat de culoare închisă la linia genelor dispărând astfel nevoia de liner cu totul.

Este vorba despre ochi! – Ochii tăi sunt primul lucru pe care oamenii îl observă atunci când se uită la tine. Dacă tocmai te-ai trezit şi ai ochii roşii toată lumea va observa. Foloseşte câteva picături de lacrimi artificiale şi ochii tăi vor da feței tale pur şi simplu un aspect odihnit. Acest lucru chiar ajută!

Deschide-ţi buzele! – Păstrează-ţi calmul şi foloseşte rujul. Buzele roşii sau roz dau un aspect automat de frumuseţe şi strălucire feței tale.

În grabă, renunţă la pensulă! – Toate ne dorim o atingere moale, atunci când ne aplicăm make-up-ul. Degetul inelar este instrumentul perfect pentru că este cel mai „slab” deget. Cu cât este mai puternic degetul folosit  cu atât mai mari sunt şansele de a aplica prea mult sau de a aplica neuniform. Deci, aş exclude imediat degetul mijlociu, mai ales dacă eşti deja în trafic.

Fie că suntem în una din acele dimineţi sau pur şi simplu încearcăm să folosim un machiaj mai light şi cât mai rapid, aceste sfaturi şi trucuri sunt menite să ne facă viaţa mai uşoară şi să ne ajute să fim frumoase şi naturale indiferent de situaţie.

text: Ioana Fodor
sursă foto: photl.com

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.