Topul celor mai ciudate 6 trenduri de beauty în 2017

0

Anul 2017 a fost plin de trenduri ciudate, făcute să atragă atenția prin strălucirea excesivă și să întoarcă priviri. Indiferent că este vorba de păr sau ten, strălucirea a fost în centrul atenției.

Sclipici la rădăcina părului

cele mai ciudate trenduri de beauty în 2017

Locul sclipiciului este pe pleoape, unghii, față dar la rădăcina părului este foarte neobișnuit. Procedeul de aplicare pare simplu, cu toate acestea nu este un trend viabil. Oare pe parcursul zilei cade pe umeri ca și mătreața, sau dacă mergi pe stradă și bate vântul lași în urmă sclipici?

Iluminator negru


De-a lungul timpului iluminatoarele au fost în centrul atenției, putând să sublinieze trăsături ascunse, până când cineva a decis să schimbe direcția. Negrul a devenit interesant de aplicat sub kitul de contouring, sau în locul lui.

Unicorn “coc”

cele mai ciudate trenduri de beauty în 2017

Culori curcubeu în păr, poate vă sună cunoscut din desenele animate, dar partea ciudată este că s-a purtat în loc de coc. La cocuri se pot găsi tot felul de accesorii pentru o coafură perfectă, așa că cineva a inventat meșa “unicorn”. Indiferent că acestă coafură implică folosirea întregii podoabe capilare sau nu, arată nefiresc.

Pistrui în culorile curcubeului

Unii consideră pistruii ca fiind un semn al frumuseții, în timp ce alții încearcă să le ascundă cu orice preț. Ai pistrui, e la modă dacă sunt colorați… în culorile curcubeului, iar dacă se întind pe toată fața și mai bine.
Îți este greu să te trezești dimineața să îți desenezi fața cu pistrui? Nici o problemă, brandurile au inventat stickerele: aplici, îndepărtezi și rămâi pistruiată până la demachiere.

Ruj negru pe buze

cele mai ciudate trenduri de beauty în 2017

Un trend lansat la Hollywood în anii ‘50, cu reveniri în anii ‘70 și ‘90, rujul negru încearcă să revină în forță, cu toate acestea este respins an de an.

Manichiură de scorpion

cele mai ciudate trenduri de beauty în 2017

În anul 2016 fost blana aplicată pe unghii, în 2017 când nu se aștepta nimeni la ceva mai ciudat s-au lansat unghiile de scorpion. Imaginează-ți să te trezești dimineața, și când scoți mâinile de sub așternuturi să te uiți la unghii, vezi ceva… buimacă, te sperii! Dar stai, e manichiura ta de scorpion!

text: Guțu Bianca Lucia

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.