Top 5 parfumuri de vară pentru femei: Ce esențe dulci și fresh să nu ratezi în 2018

0

Parfumul – accesoriul care însoțește cel mai bine garderoba de vară a unei femei stilate. Așa că nu are cum să-ți lipsească nici ție! Îți oferă o aură specială și îți conturează feminitatea, indiferent ce ținută abordezi.

Știm, nu e deloc ușor să-ți alegi cel mai potrivit parfum, care să se asorteze la fix cu personalitatea ta, dar și cu temperaturile ridicate, și, foarte important, să fie și în ultimele tendințe.

Ca să-ți dăm o mână de ajutor, am stat de vorbă cu parfumeria Infinite Love și am aflat topul celor mai bune parfumuri de vară și cum să le porți cu stil!

Dolce&Gabbana Light Blue: fresh și floral

Top parfumuri de vară pentru femei

Dacă vrei un parfum plin de prospețime, care te poate însoți atât la orele de yoga, la înot, dar și la birou, atunci Dolce&Gabbana Light Blue e pentru tine.

Floral fructat, acest parfum are arome fresh de măr, lămâie și bambus, îmbinate cu cedru și iasomie, alături de notele fine de cedru și ambră. Latura feminină este asigurată mai ales de miresmele delicate de trandafiri, care se împletesc cu ademenitorul mosc.

Chanel Coco Mademoiselle: floral citric

Top parfumuri de vară pentru femei

Coco Mademoiselle de la Chanel este o esență oriental florală, dedicată femeilor chic, care știu să-și pună în evidență latura sexy. Cu note citrice în deschidere, parfumul se continuă cu note captivante de flori, îmbrățișate de arome senzuale de boabe de tonka, vetiver, paciuli, mosc alb și delicioasa vanilie.

Este potrivit atât la evenimentele tip cocktail, dar și la cele extrem de elegante, care solicită ținute de gală.

Kenzo Once Upon A Time Pour Femme: floral și lemnos

Top parfumuri de vară pentru femei

Un parfum caracterizat de o explozie de flori, ca bujorul, magnolia și trandafirul, cu note subtile lemnoase. Aromele de ambră și mosc îți oferă o îmbrățișare caldă, care te face să te simți confortabil, dar și ușor misterioasă.

Poartă cu încredere Once Upon A Time Pour Femme de la Kenzo la rochiile de zi, când vrei să emani feminitate și bună dispoziție.

Acqua Di Gioia de la Giorgio Armani: floral acvatic

Top parfumuri de vară pentru femei

Acqua Di Gioia de la Giorgio Armani este o esență răcoroasă, care se asortează de minune la costumul de baie, în escapadele acestei veri.

Te face să te simți fresh și tânără, cu un mix citric de lămâie și mentă, completat de ceai și iasomie. Totul se împletește cu note ușor aromate, date de atingeri dulci de zahăr brun, laudanum și note ușoare de piper roz.

Christian Dior J’adore: floral fructat

Top parfumuri de vară pentru femei

Un parfum complex, datorită amestecului bogat de fructe savuroase, care se îmbină cu buchetul feminin de flori albe, alături de orhidee, violetă și trandafir. Notele dulci sunt date mai ales de vanilie și mure, dar nici senzualitatea nu lipsește, conferită de atrăgătorul mosc.

Christian Dior J’Adore este creat special pentru femeile sigure pe sine, care știu cum să-și contureze farmecul.

Pe tine ce parfum te însoțește în această vară? Vezi și alte esențe potrivite pentru anotimpul cald în colecția de parfumuri Infinite Love.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.